Loading color scheme

Vánoce s vůní punče, čokolády a pečených jablek

{phocagallery view=category|categoryid=1297|imageid=4022|float=left}Značka Villeroy & Boch si na letošní Vánoce připravila hned několik pohádkových kolekcí. A další z nich - Winter Bakery Delight, vám dnes představuje internetový obchod luxurytable.cz.

Pokud patříte k opravdovým milovníkům vánočních svátků, jen těžko vás nechá chladnými. Designéři značky ji totiž pojali opravdu velkolepě. Jistě, i tato řada obsahuje hrníčky, konvice, podšálky a podnosy. Zároveň ale nabízí i něco navíc. Schválně, co byste řekli na speciální hrneček na punč? Nebo ještě lépe – mísu na punč s objemem 1,2 l? Ta je stejně jako zbytek kolekce ručně dekorována klasickými vánočními motivy. A proto s punčem nabíraným z této mísy a usrkávaným z toho správného hrnečku dostanou vaše vánoční oslavy okamžitě nový rozměr.

Dalším pokladem je tzv. rozpékač jablek. V tom si za pomoci tepla z čajové svíčky a kapky ovocné šťávy nebo alkoholu snadno vyrobíte chutný a zdravý dezert, který voní na míle daleko. Designéři značky Villeroy & Boch letos mysleli i na vychytávky typu ohřívač na konvici nebo ohříváček na hrnek. Samozřejmě, ohřát je můžeme i v mikrovlnné troubě – a rychleji, ale kdy jindy než na Vánoce bychom si měli společně sednout, povídat, zakusovat cukroví a pozorovat, jak nám tyto roztomilé ohříváčky udržují náš nápoj horký, aniž bychom museli někam odbíhat? K takovým chvílím se perfektně hodí i nádobka na fondue. A pokud se do této kolekce zamilujete tak, že ji budete chtít mít stále na očích, pořiďte si hrnek na cesty. Je vyrobený z dvouplášťového porcelánu a silikonu a vy tak můžete pohodlně usrkávat svou kávu nebo čaj i po cestě do práce nebo při vánočních nákupech.

A protože si značka Villeroy & Boch kromě designu zakládá i na prvotřídním zpracování, je veškeré zboží vyrobeno z toho nejkvalitnějšího porcelánu. Proto ačkoliv nádobí působí spíše jako poklady, které jste zdědili po babičce, odpovídá nejmodernějším standardům. Vy je proto můžete mýt v myčce na nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě. Celá kolekce Winter Bakery Delight je dostupná online na adrese www.luxurytable.cz nebo ve značkové prodejně Villeroy & Boch v obchodním domě Kotva v Praze 1 na Náměstí republiky.

{phocagallery view=category|categoryid=1297|limitstart=0|limitcount=0}