Loading color scheme

Originální vánoční dárky z e-shopu Labeloo.cz

{phocagallery view=category|categoryid=1257|imageid=3879|float=left}Vánoce jsou pomalu za dveřmi a mnozí z nás již přemýšlí nad tím, čím obdarovat své blízké. Rok od roku je pro nás obtížnější vymyslet ten správný dárek nejen pro členy rodiny, ale také třeba pro přátele nebo kolegy z práce. E-shop Labeloo.cz vám nabízí opravdu originální a hlavně praktické dárky pro vaše nejbližší.

Ekologické lahve EQUA

Jedním z nejprodávanějších produktů na Labeloo jsou ekologické lahve EQUA. Splňují ty nejvyšší ekologické parametry, jsou přírodou snadno odbouratelné a hlavně – používat je můžete až 10 let. Lahev EQUA je vhodný dárek pro všechny, kteří dodržují zdravý životní styl nebo by na něm měli zapracovat. Hodí se nejen pro jakéhokoliv člena rodiny, ale také pro vašeho kamaráda nebo kamarádku. Jsou in a umožňují mít svůj nápoj vždy po ruce.

Lahve EQUA jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu Eastman Tritan, který je biologicky rozložitelný. Neobsahuje škodlivou chemickou sloučeninu bisfenol A (BPA), jenž je přítomen v klasických plastových lahvích na jedno použití. BPA se z plastu uvolňuje do obsahu lahve a může být zdraví nebezpečný. I výroba, doprava, skladování a plnění jednorázových plastových lahví produkují zbytečné emise, jež jsou škodlivé pro životní prostředí i naše zdraví. Lahev EQUA přináší ekologickou alternativu. Stačí si ji naplnit pitnou vodou z kohoutku, která je ve většině evropských zemí k dispozici téměř v každé domácnosti.

Kromě plastových lahví najdete v nabídce také lahve, jež jsou vyrobeny ze skla – přírodního materiálu, který je pro přírodu neškodný a 100% recyklovatelný. Lahve jsou vyrobeny ze skla borosilikátového, jež je známé svou pevností, odolností vůči tepelným výkyvům a chemikáliím. Dalším použitým materiálem je nerezová ocel vysoké kvality, z níž je vyroben uzávěr. Ten udrží obsah lahve v bezpečí. Dodatečnou ochranu poskytují barevné silikonové pásky. Lahve jsou ekologické a velmi lehké.

„Lahve EQUA jsme začali v našem e-shopu Labeloo.cz prodávat, protože nám přijde zajímavá jejich filozofie vůči životnímu prostředí. Staly se velkým hitem a lidé si je velmi oblíbili nejen kvůli jejich praktičnosti, ale také skvělým designům," říká Jan Matějka, provozovatel e-shopu.

Vybrat si můžete ze široké škály plastových a skleněných lahví. Cena se pohybuje od 259 Kč do 569 Kč.

Pouzdra na smartphony a tablety Mujjo a Esperia

Udělejte svému kamarádovi nebo kolegovi z práce radost stylovým pouzdrem na smartphone nebo tablet. Holandská značka Mujjo vyrábí originální obaly na zařízení Apple – iPhony, iPady či MacBooky i na stylový Samsung Galaxy S3. Všechny produkty jsou ručně ušity ze 100% vlněné plsti a vysoce kvalitní přírodní kůže. Nově e-shop Labeloo.cz nabízí také luxusní dřevěné kryty značky Esperia. Jsou to především unikátní designové kryty a doplňky z pravého dřeva, jež jsou inspirovány přírodou a vyrobeny proto, aby se s nimi jejich vlastník cítil skvěle a jedinečně. Cena pouzder je od 760 Kč.

Tašky ECOZZ a vibrační reproduktory Hot Dot

Pro rodiče a prarodiče je zase vhodná skládací taška ECOZZ. Taška je jednoduše skladná a lehká, takže ji lze nosit třeba v kabelce. Pokud bude potřeba nakoupit, rázem je z ní praktický módní doplněk! Kromě designu obdarovaný jistě uvítá možnost uzavřít ji zipem nebo zesílený materiál (polyester) s nosností až 20 kg. Cena tašky je 218 Kč.

Pro sourozence je skvělým dárkem přenosný vibrační reproduktor k mobilu, notebooku nebo MP3. Přenosný reproduktor se stal hitem po celém světě, jelikož promění jakýkoliv předmět v originální reproduktor. Věřte, že jde o velmi originální dárek, z něhož bude mít váš bratr nebo sestra skutečně radost. Cena reproduktoru je 689 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=1257|limitstart=0|limitcount=0}