Loading color scheme

Tipy na vánoční dárky pro ženy

{phocagallery view=category|categoryid=839|imageid=2426|float=left}Jaký dárek vybrat pro manželku, kamarádku, maminku, dceru, babičku, milenku či pro tchýni? Pokud ještě nemáte jasno, vyberte si z našich tipů dárkových sad italské kosmetiky značky Athena´s. Athena's se specializuje na výrobu kosmetických přírodních a bio produktů péče o pleť a hygienu s co nejnižším dopadem na životní prostředí. Na trhu působí již od roku 1969 a díky vysoké kvalitě svých produktů a originálnímu designu patří k nejvýznamnějším značkám nejen v Itálii, ale slaví úspěch i ve světě.

Dárková sada Mediterraneo
Dárkové balení sprchového gelu a tělového krému s BIO olivovým olejem v taštičce. Sprchový gel (300 ml) se v kontaktu s vodou přemění na pokožce v bohatou a příjemně vonící pěnu, která díky vysokému obsahu panenského BIO olivového oleje spolu s obilnými proteiny vyživuje pokožku do hloubky. Přítomnost alfa-hydroxy kyseliny (AHA) stimuluje k obnově buněk.

Tělový krém (100 ml) s bio extrapanenským olivovým olejem a jojobovým olejem hydratuje a zvyšuje pružnost pokožky a chrání ji před vysoušením tvrdou a chlorovanou vodou. Pokožka bude dlouho voňavá a na dotek sametově hebká.

Dárková sada Primo bacio
Primo bacio je italsky první polibek a stejně tak sladká a opojná je i vůně sprchového gelu a tělového mléka této půvabné sady dvou produktů s motivy andílků. Jemná textura gelu a mléka pečuje o pokožku a zanechává kůži extrémně voňavou. Vůně je pudrově ovocná, s tóny ostružiny, maliny a jahod. 2 x 100 ml.

Dárková sada Muschio Bianco
Dárková sada zahrnující sprchový gel (400 ml) a tělový krém (150 ml) s nezaměnitelnou kořenitou a dřevitou vůní bílého pižma. To bylo odjakživa vzácnou součástí luxusních parfémů, které byly výsadou pouze králů a císařů. Bílé pižmo proslulo nejen svou vůní, ale i pro své léčivé a afrodiziakální účinky. Pižmo bylo historicky získáváno z pachových žláz asijských jelínků - kabarů pižmových. Lov kabarů je dnes z důvodu jejich ohrožení zakázán a pižmo je vyráběno synteticky. Existuje také rostlinná náhrada ze semen ibišku pižmového, podobnou vůni vydává také australský keř Olearia argophylla a rostliny rodu Mimulus (kejklířky).

Dárkový set Argan a Karité Erboristica
Dárková sada produktů s arganovým olejem a karité z řady Erboristica obsahuje sprchový šampon, tělové mléko a balzám na vlasy. Hodí se i na cesty.
Sprchový šampon (50 ml) s arganovým olejem, pantenolem, šťávou z aloe vera a rýžovými bílkovinami má zvláčňující a hydratační účinky na pleť a vlasy. Tělové mléko (35 ml) s arganovým a jojobovým olejem, bambuckým máslem a výtažky z pomerančových květů má superhydratační vlastnosti a zanechává pleť vyživenou a pružnou. Je ideální pro aktivaci mikrocirkulace jako pomocník v boji proti celulitidě. Rychle se vstřebává a zanechává pleť hladkou a jemnou. Balzám na vlasy (35 ml) s bambuckým máslem a lněným olejem vyživuje a ochraňuje všechny typy vlasů, především barvené a poškozené. Vlasům dodává objem a lesk, usnadňuje pročesávání, zabraňuje krepatění a chrání vlasy proti vnějším vlivům.

Dárková sada Peonia Imperiale
Dárková sada zahrnující sprchový gel (400 ml) a tělový krém (150 ml) s nádhernou a podmanivou pudrově květinovou vůní pivoňky, která patří k nejoblíbenějším květinám vůbec. Cena 399 Kč
Zakoupit si k této sadě můžete i dárkový set dvou tradičních ražených mýdel s motivy květin Peonia Imperiale. Mají podmanivou sladce-pudrovou vůni pivoněk. Lze je použít také jako voničku do skříní. Cena 199 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=839|limitstart=0|limitcount=0}