Loading color scheme

Dárkem z Fleru potěšíte všechny blízké s citem pro originály

{phocagallery view=category|categoryid=785|imageid=2256|float=left}No dobrá. Málokdo to slyší rád, ale je čas myslet na Vánoce, hlavně tedy na vánoční dárky. Jako každý rok jsou naštěstí tvůrci Fler.cz na vánoční nákupy připraveni a nabízí tisíce ručně vyráběných vánočních dekorací a dárků pro všechny členy rodiny. A pár věcí, které se zalíbily nám, posíláme jako vánoční tip.

Pro malé dárečky

Slaví první Vánoce. Neví přesně, co se děje, asi nejvíce se jim líbí ten šustivý barevný papír a to, že je kolem nich živo. A okolí jim neustále připomíná, jak jsou roztomilí. Když je obléknete do body od Little Rock Star, všechny babičky zapomenou dojetím i šišlat.

I ♥ Ježíšek. Značka: Little Rock Star, 320 Kč

Pro milovnice krásy

Krásná kabelka je dárek, který ženu nikdy neurazí, navíc když je kožená. V obchodě bačuta jich najdete celou řadu, jednu krásu vedle druhé.

Černočerná. Značka: bačuta, 3996 Kč

Pro největší odpůrce Vánoc

Prototyp muže zpravidla Vánoce nemá rád, neúčastní se příprav, dokola se ptá, co kdo chce k Vánocům a sám neví. Netápejte a sáhněte po pánské klasice v neklasické úpravě. Elegantní manžetové knoflíčky od značky Flip jsou hliníkové a nebude je mít žádný z kolegů.

hliníkové manžetové knoflíčky - tmavě modré. Značka: Flip, 989 Kč

Pro naše nejstarší a nejmilejší

Babičky a dědečkové – každý rok jim dáváte to, co potřebují a co se jim rozbilo a oni vehementně děkují a říkají, že to je moc drahé a že jste si neměli dělat škodu. Přitom by vám sami snesli modré z nebe. A co letos darovat něco, co nečekají? Značka oOtma nabízí krásné rukávníky – štuclíky, které přijdou vhod nejen venku, ale třeba i u televize, když mrznou ruce.

Štuclík. Značka: o0tma, 360 Kč

{phocagallery view=category|categoryid=785|limitstart=0|limitcount=0}