Loading color scheme

OPTISCONT - sportovní sluneční brýle

r2-at097f-racer-f1 R2 Racer
Kvalitní a moderní sportovní brýle, které můžete využít naplno. To je česká značka R2, která na trhu působí už 15 let. Pánské brýle R2 Racer mají výměnitelné brýlové čočky, a tak je můžete používat buď jako běžné sluneční brýle, nebo, po nasazení čirých skel, také jako ochranu před větrem nebo hmyzem. K brýlím je navíc možné dokoupit dioptrický klip, který se snadno vsadí dovnitř brýlí. V ceně je i pevné pouzdro a praktický sáček pro uschování brýlí na cestách.

Oakley
Hledáte sportovní brýle, ve kterých uvidíte i ve ztížených podmínkách? Pak jsou pro vás ideální brýle Oakley s jejich převratnou technologií Oakley Prizm™.
Tato technologie řeší problémy s viditelností, se kterou se sportovci potýkají prakticky každý den. Jedná se o patentovanou technologii, díky které se okolní prostředí přizpůsobí vašemu oku. Vaše vidění se stává dokonalejší a oči dokáží rozpoznat drobné detaily, které bez brýlí nejsou schopny rozlišit.

Cena brýlí zahrnuje obroučky a nedioptrická skla. Je možné na zakázku připravit i dioptrickou variantu. Tam se cena pohybuje v závislosti na konkrétních požadavcích.