Loading color scheme

Sluneční brýle v roce 2019: 5 trendů, které vás budou bavit!

VCVogue2608K Abyste byli trendy, nemusíte nutně měnit dvakrát ročně celý šatník. Pokud jde o oblečení, držte se svého stylu a oblíbených kousků, a namísto toho si vyhrajte s doplňky. V nadcházející sezóně to budou hlavně sluneční brýle. Stylistka e-shopu  VašeČočky.cz Markéta Navrátilová představuje 5 trendů z přehlídkových mol, ve kterých letos zabodujete na pláži i na Instagramu :)

Módní návrháři zpravidla nešetří extravagantními nápady, to ale neznamená, že musíte chodit v brýlích ve tvaru srdíček, trojúhelníků a motýlích křídel nebo s obroučkami posetými flitry. Trendy slouží hlavně pro inspiraci a tu je možné využít i v daleko nositelnějších modelech. Velký výběr slunečních brýlí od světoznámých značek podle nejnovějších trendů najdete na eshopu VašeČočky.cz.

Shield
Letošní trendy střídají retro s futuristickým vzhledem. Do druhé kategorie patří i takzvané “shield” brýle neboli štíty, které připomínají brýle svářečské. Jsou z jednoho kusu skla a poskytují nejlepší ochranu před sluníčkem, protože zakryjí větší část obličeje.

Kočky
A teď něco z retro soudku. Takzvaný “cat eye” tvar brýlí ve stylu 50. let zdůrazní lícní kosti a protáhne obličej. Podle toho, co se objevovalo na přehlídkových molech, budou letos trendy zejména velmi malé a ostře vykrojené “kočky”.

Červené obroučky
Vyměňte v létě rudou rtěnku za rudé obroučky. V horkém počasí je to praktičtější varianta, budete v souladu s aktuálními trendy a vašemu looku dodáte přesně tu elegantní tečku, o kterou by se jinak postarala rtěnka. Jestli budou skla ladit s obroučkou, to už je na vás.

Super úzké
Nefandíte zrovna oversized brýlím? Vyzkoušejte, jestli vám bude sedět letošní lehce futuristický  trend horizontálně zúžených obroučků. Nezáleží ani tak, jestli půjde o obdélníky, trojúhelníky nebo jiný tvar. Prostě čím užší, tím lepší.

Žlutá skla
Žlutá je jednou z nejpopulárnějších barev této sezóny. A dívat se na svět skrz žlutá skla je, jako kdyby svítilo každý den slunce. Takže kromě toho, že ve žlutých sklech budete letos trendy, dost možná vám zaručí i lepší náladu.

„Dříve, než zakoupíte trendy sluneční brýle, ujistěte se, že vybraná barva a tvar sluší vašemu obličeji,” radí stylistka z VašeČočky.cz.