Loading color scheme

Hodinky jako praktický doplněk: Pozvedněte svůj styl

shutterstock1326206819 Náramkové hodinky sloužily především jako ukazatel času, v této době je z nich však módní doplněk, kterým ozvláštníte svůj outfit. Vzhledem k široké nabídce hodinek může být složité si vybrat, rozhodovat byste se měli hlavně podle toho, k čemu hodinky chcete nosit.

Vybírejte dle oblečení
Velmi důležité je sladit styl hodinek s oblečením. Do práce se vám budou hodit klasické univerzální hodinky, ať už s ocelovým či koženým řemínkem. Pro každodenní nošení můžete vybírat z různých barev, ke košili a obleku se však hodí spíše nevýrazný design.

Tyto hodinky však nejsou zrovna vhodné pro vysoce formální příležitosti, pokud tedy hledáte model, který budete nosit jen příležitostně, vybírejte z hodinek s koženým páskem a jednoduchým ciferníkem. Další velkou kategorií jsou sportovní hodinky, které ocení každý milovník aktivního stylu života. Jestliže hledáte inspiraci, podívejte se na www.najdihodinky.cz.

Kvalitní zpracování
Hodinky nevychází z módy a jsou skvělým doplňkem, proto se vyplatí investovat do kvalitního modelu. Jistě oceníte kvalitní minerální sklo, které toho hodně vydrží. Praktickou vlastností hodinek je také vodotěsnost, díky které se o ciferník nemusíte bát při dešti či třeba mytí rukou.

Materiálů využívaných k výrobě hodinek je celá řada, záleží proto jen na vás, po čem sáhnete. Pokud hledáte odolné hodinky, volte karbon. Jestliže raději hledáte těžší hodinky pro běžné nošení, hodí se ocel či titan.

Luxusní hodinky
Hodinky toho mnoho prozradí o našem stylu, proto si při výběru dejte záležet. Přizpůsobte je své práci, hodí se mít i model pro volný čas či sport. Jestliže hledáte inspiraci, podívejte se na luxusní hodinky, které jsou skvěle zpracované. Třeba najdete styl, který se vám zalíbí. Modelů je totiž celá řada.

Výběr hodinek není jen tak, jakmile však najdete ten pravý kousek, nebudete je chtít sundat ze zápěstí.

Zdroj obrázku: FXQuadro / Shutterstock.com