Loading color scheme

CHYTRÉ HODINKY KRONABY

Kronaby Nevypadají na to, ale jsou to hodinky pro 21. století. Švédské značce Kronaby se podařilo propojit klasický ciferník – bez displeje jen s ručičkami – s chytrým telefonem. Hodinky umí například vibracemi nenápadně upozornit na spousty věcí – když volá někdo důležitý, blíží se termín schůzky atp. Notifikace si rychle oblíbíte, jsou skvělé, když nechcete, aby vám hlasitě vibroval telefon na pracovním stole. A pokud nosíte telefon třeba v batohu nebo tašce, můžete s nimi ovládat hudební přehrávač. Také je lze použít jako spoušť fotoaparátu, nebo s jejich pomocí najít auto na parkovišti. Ale povedou vás i ke zvýšení kondice, vibracemi vás upozorní, že už hodinu sedíte a je načase se prokrvit pohybem, nebo vás pochválí, že jste ušli stanovený počet kroků. Aplikace je k dispozici pro systémy Android a iOS a podporuje Facebook, Instagram, Messenger, Skype, Gmail, Snapchat, Viber nebo WhatsApp.

Na BigBrands.cz můžete vybírat ze všech čtyř designových řad – Apex, Carat, Nord a Sekel, jak pro pány, tak dámy – a za svělou cenu. Všechny nabízejí prvotřídní design a zpracování – jsou vyrobeny z nerezové oceli, ciferník kryje safírové sklo s antireflexní úpravou a vyměnitelné pásky pak mají například z italské kůže. Hodit se může i voděodolnost až do hloubky 100 metrů. Hodinky Kronaby nemají konkurenci a díky chytrým funkcím v retro těle jsou návykové.

Na BigBrands.cz najdete i klasické hodinky a spoustu dalších zajímavých produktů – oblečení i doplňky, vybavení do domácnosti a vždy výhodně. Tak se podívejte!