Loading color scheme

Klenoty Aurum přinášejí Diesel Nuki

{phocagallery view=category|categoryid=1899|imageid=6276|float=left}Dámské výrazné hodinky oslňující sebevědomím a stylem. To jsou Nuki od Diesel, rebelská elegance s nádechem punku a také novinka, kterou vám nyní přinášejí Klenoty Aurum.

 

Černé Nuki s růžovým zlacením mají pouzdro z nerezové oceli a povrch z kombinace leštěného a broušeného zlacení, ciferník má nezvyklý finiš kůže. Ta je i součástí originálního náramku, jehož střední část je tvořena černými koženými pyramidkami. Diesel tak pokračuje v trendu funkčních ciferníků, jejichž styl definuje právě neotřelý punkový náramek. Nuki od Klenot Aurum je šperkem, který se stane výrazným společníkem vašeho šatníku.

Diesel

Značka, která se nebude schovávat, značka, která nenásleduje trendy, ale tvoří je. Značka, kterou přinášejí Klenoty Aurum. Sofistikovaný look a unikátní výraz – to je Diesel, který nikdy nezůstává stát. I hodinky této značky odrážejí sebevědomého, průrazného ducha značky. Velké, rozjívené, a zásadně ne barevně nenápadné - designy Diesel se nepodřizují obvyklému trendu. Pokud je to jen trochu možné, vyráží vlastní cestou. Vytváří kolekce hodinek a šperků pro ženy i muže.