Loading color scheme

NOVINKA - podzim/zima 2013 – mašle, vážky a čmeláci pro krásnější podzim

{phocagallery view=category|categoryid=1269|imageid=3915|float=left}Pink Lining představuje novou kolekci pro sezónu podzim/zima 2013. Hlavní roli v ní hrají fialové vážky, krémové mašle na mátovém podkladu a čmeláci. Čmeláci poletují ve „hvězdném prachu" - ten symbolizují malé fialové, červené a zelené hvězdičky. Pro ty, kdo hledají rafinovanější vzhled, je tu elegantní varianta krémových mašlí na mátově zeleném pozadí. Milovníci pestrých barev se pak mohou těšit na kouzelné fialové vážky.

Všechny tři nové vzory jsou k dostání hned v několika provedeních. Model Blooming Gorgeous je větší kabelka, kam se vejdou opravdu všechny věci pro vaše miminko. Bramley Tote působí spíše jako krásná designová kabelka než jako přebalovací taška. Mama Et Bebe je stejně jako ostatní modely kabelek moderní i praktická. Yummy Yummy je vůbec nejpopulárnější model tašky od značky Pink Lining. Pro ty, na které je Yummy Yummy moc zdobená, byla navržena jednodušší verze Not So Plane Jane. Kolekci uzavírá model Twins, který byl speciálně navržen pro rodiče dvojčat.

Ať už si ale vyberete jakýkoliv model, kabelky vždy pojí pastelové barvy, jedinečné detaily v podobě vyšitých veselých sloganů, kvalitní a exkluzivní látky a růžová voděodolná podšívka, která je pro značku tak typická, že ji má dokonce v názvu. Všechny tašky obsahují praktické kapsičky, termoobaly, zrcátko, karabinku na klíče, přebalovací podložku, kapsičku na plínky a psací potřeby, průhledné taštičky na ubrousky a kapsičky na zip. Praktičnost, funkčnost a moderní vzhled jsou vlastnosti, které naleznete u každé kabelky Pink Lining. Všechny přebalovací tašky jsou zároveň díky nastavitelnému popruhu ideální k zavěšení na kočár.

Pink Lining byla založena v roce 2001 manželi Rufusem and Charlotte Pearl. Když Charlotte nemohla najít v obchodech kabelku, která by se jí líbila, vyprovokoval jí manžel, aby si takovou kabelku vytvořila sama. Pro Charlotte to byla výzva. A tak navrhla první kabelku Pink Lining. Při návrhu tvaru a funkčnosti kabelek byly nejdůležitější Charlottiny vlastní zkušenosti. A jako maminka tří dětí jich má mnoho.

Běžná výstroj rodičů je díky Pink Lining krásná a žádoucí a přináší do praktického života úsměv i design. Dnes je Pink Lining uznávanou a světovou značkou na mezinárodním trhu a stala se nejprodávanější značkou přebalovacích tašek ve Velké Británii.

{phocagallery view=category|categoryid=1269|limitstart=0|limitcount=0}