Loading color scheme

Bulgari představuje novou kolekci kabelek a slunečních brýlí na jaro/léto 2012

{phocagallery view=category|categoryid=571|imageid=1618|float=left}Inspirací nové kolekce kabelek Bulgari na sezónu jaro/léto 2012 je příroda. Lehkost a harmonie přírody inspirovaly k použití ultra jemné kůže s „kašmírovým" efektem, palmového lýka raffia či plátna. Zdobné prvky tvoří tradiční motivy Bulgari, které se objevují jak na doplňcích, tak na špercích. Původní a dobové elementy jsou interpretovány novým způsobem a výsledný efekt je tak moderní a nadčasový.

Důmyslné řasení, jemné plisé či přírodní potisky ultra jemné kůže činí z kabelek řad Monete, Isabella Rossellini, Leoni a Chandra rafinované skvosty. Jarní look perfektně doplňují maxi šátky a působivé sluneční brýle.

Barevná paleta kolekce rozehrává vzpomínky na exotickou pouštní krajinu Sahary. Perleťově slonovinová, pudrově růžovo-béžová a ambrové odstíny písku a jílu doplňuje zářivě malinově červená, korálová, šafránově žlutá, smaragdově zelená či ametystově fialová. Večerní kabelky jsou černé a patřičný lesk jim dodávají kovové detaily, kamínky, krystaly, zlaté aplikace a barevný lak.

KABELKY

Monete

Lákadlem letošní sezóny je kolekce kabelek Monete s motivem mince, jedním z nejikoničtějších motivů Bulgari používaných od padesátých let minulého století. Mince zdobená profilem nymfy Arethusy byla jednou z nejslavnějších mincí Velkého Řecka. Zobrazuje krásnou ženu se stylovými šperky a v kolekci kabelek pro rok 2012 je reprodukována z kovu či z barevného skla, na větších kabelkách zasazena do kovového poutka na ozdobném řetězu, zatímco na večerních kabelkách se objevuje jako zdobné zapínání.

Isabella Rossellini

Charakteristický model kabelky oslavující stylovou ikonu Isabellu Rossellini je letos vyveden v jemných pastelových tónech. Ozdobné šperkové zapínání tvoří polodrahokam orámovaný pruhy bílého a hnědého laku. Zajímavostí je model s typickým vlnkovým motivem v intenzivních tónech oranžové, hnědé a béžové.

Leoni

Kolekce kabelek Leoni pro jaro/léto 2012 představuje mistrovskou ruční práci z dílen Bulgari v podobě ručně tkaného barveného lýka raffia a teletiny se speciálním metalickým efektem, jenž je aplikován rovněž ručně. Typická spona Leoni zdobí lýkovou verzi v sytě oranžové a béžové kombinaci i kabelku z bílé teletiny se stříbrným finišem.

Chandra

Kabely Chandra s dvojitým prstencem Bulgari Bulgari jsou v letošní sezóně vytvořeny z lehkých materiálů - černé a bílé lýko raffia aplikované na organzu doplňují klopy z černé teletiny, zatímco model z plátna zemité barvy doplňují látkové aplikace zdobené řadou drobných perliček. Spona Bulgari Bulgari je vyvedena v korálově obarveném bronzu na lýkové verzi, zatímco kabelu z plátna zdobí prstence z perleťové pryskyřice.

SLUNEČNÍ BRÝLE

Kolekce slunečních brýlí na sezónu jaro/léto 2012 představuje stylové modely brýlových obrub, na nichž se skví polodrahokamy a kovové detaily v rafinovaných motivech typických pro značku Bulgari.

Icona

Řadu kabelek Isabella Rossellini doplňují sluneční brýle řady Icona, jež pojí stejný zdobný prvek - šperková spona s polodrahokamem v černo-bílém lakovaném rámu. Široké obruby evokující styl 70-tých let jsou k dostání jak v plastovém, tak kovovém provedení.

Mediterranean Flower

Mimořádnou edici slunečních brýlí pro rok 2012 nazvanou Středozemní květ tvoří působivé ultra ženské obruby zdobené až sedmdesáti drobnými krystaly vytvářejícími dominantní motiv dvojité květiny. Krystaly jsou doplněny barevnými kameny typickými pro oblast Středozemí.

{phocagallery view=category|categoryid=571|limitstart=0|limitcount=0}