Loading color scheme

Povinná výbava do horkých měsíců? Souprava náušnic a náramků ze zlata

shutterstock1090377854 Konečně panují venku letní teploty a nastal čas ukázat trochu kůže. Co jiného vypadá na kůži lépe než šperky? Zkontrolujte, v jakém stavu se nachází vaše oblíbené náramky a náušnice a rozšiřte svou sbírku o nové kousky. K jejich nošení totiž nastává ideální doba. Proč?

Opálená pleť v kombinaci se zlatými šperky? Dokonalá kombinace
Zlaté náušnice vyniknou nejlépe v kontrastu s opálenou kůží. Proto je nejvhodnější nosit je v letních měsících, kdy vaše pleť získá od sluníčka bronzový nádech. Tvar a velikost náušnic a dalších šperků si vybírejte podle outfitu i příležitostí, k nimž je budete nosit. Maminky, které mají doma malé princezny, co svá ouška rády zdobí šperky, určitě ocení kolekce, jež jsou zaměřené právě na matku a dceru. Za výhodné ceny je tak možné pořídit si šperky pro obě.

Zkombinujte zlatou s černou a červenou barvou
Chcete-li zlaté náušnice zkombinovat s barvami, nejlépe fungují červená a černá. Kromě barvy oděvu můžete tohoto spojení dosáhnout také koupí těch vhodných náramků. Šňůrkové náramky z černých a červených šňůrek doplněné o zlaté přívěsky působí elegantně a jsou velmi kvalitní. Hodí se nejenom pro ženy, ale také pro pány. Stačí jen zvolit vhodný styl náramku a přívěsku.

Noste náušnice a náramky ke všemu
Lámete si hlavu nad tím, k jakému outfitu se zlaté šperky nejlépe hodí? Zkuste experimentovat a noste je ke všemu. Skvěle se hodí k letním šatům, ale také k ležérním outfitům. Náramky se zlatými detaily si mohou pánové obléct také k obleku, dámám skvěle doplní večerní róbu. Zlaté šperky totiž každý outfit pozvednou na vyšší úroveň.

Zlaté šperky jsou tradiční a oblíbené. Jakmile strávíte na sluníčku dostatek času a vaše pleť nabere bronzový nádech, vsaďte na zlaté šperky. Noste je vždy a ke všemu.

Zdroj obrázku: MS_studio / Shutterstock.com