Loading color scheme

TIAMI – kolekce PURE LINE

PL-579 Česká značka TIAMI je průkopníkem ve světě udržitelných šperků. Pracuje výhradně s laboratorními diamanty, které jsou v harmonii s přírodou. Její šperky nejsou pouze dokonalou ozdobou každé ženy, je to unikátní připomínka výjimečných životních okamžiků. Stěžejní kolekcí této šperkařské společnosti je kolekce PURE LINE, která jako první v České republice, nabídla pouze designy z lab-grown diamantů.

U zrodu kolekce PURE LINE stála majitelka společnosti Gabriela Dědičová spolu s šéfdesignerem Milanem Nováčkem. Ten díky své více než 30leté zkušenosti ve šperkařství, dokázal v nadčasovém designu dokonale propojit ušlechtilost zlata a třpyt laboratorních diamantů. Hlavní myšlenkou celé kolekce se stal minimalismus, který maximálně podtrhne ženskou osobnost.

Kolekce PURE LINE nabízí všechny varianty šperků, které žena miluje. Můžete si vybrat trendy provázkové náramky, stylové náušnice nebo elegantní přívěsky. Šperky jsou vyrobeny ze 14karátového zlata v barevných variantách bílá, žlutá nebo růžová. Jednotlivé designy se mohou pochlubit laboratorními diamanty s kulatým výbrusem o celkové hmotnosti v rozmezí 0,21 ct až 0,84 ct.

Vaši pozornost si určitě zaslouží i unikátní design zlatého komponentu. Ten je připraven tak, aby šperk zdobil z každého úhlu pohledu. Vždy má originální vzhled, který rozhodně upoutá.

Součástí šperků je i certifikát pravosti, ve kterém se mimo jiné dozvíte, z jakého zlata je šperk vyroben, jakou hmotnost, barvu, čistotu a brus mají použité lab-grown diamanty nebo jaká je celková váha zlatého šperku. 

Kolekce PURE LINE je zabalena v ekologické krabičky, kterou si TIAMI tiskneme sama na 3D tiskárně z biologicky plně odbouratelného materiálu. Ten se vyrábí z kukuřičného nebo bramborového škrobu či cukrové třtiny. Krabičku je možné doplnit o osobní vzkaz dle přání.

Tyto jemné šperky budou určitě krásným dárkem k významné životní události jako je křest, promoce, maturita, výročí svatby nebo narozeniny.