Loading color scheme

Tiami – Můj první diamant

1 Tiami je první česká šperkařská značka, která pracuje výhradně s lab-grown diamanty a hrdě se k tomu hlásí. Jedním z cílů Tiami je více přiblížit diamanty českým ženám a naučit je, že diamantové šperky mohou být součástí jejich každodenního života. Žena přece nemusí čekat na nějaký zásadní životní milník, aby si mohla diamant dopřát.

Ve slavné písni Marilyn Monroe se zpívá: "Diamonds are a girl's best freind," a něco na tom opravdu bude. Když si totiž žena na sebe vezme šperk s diamantem, kouzlo netkví jen v tom šperku, který ji zdobí. I samotná žena začne vyzařovat energii sebevědomí, uvědomění vlastní hodnoty, jedinečnosti a krásy.

Společnost Tiami to dobře ví a chce v ženách tento pocit cíleně pěstovat. Proto vytvořila linii produktů s názvem "Můj první diamant". Šperky z této kolekce jsou cenově dostupné a měly by sloužit jako taková pomyslná brána do světa diamantů. Není nutné čekat, až budeme mít promoci, narodí se nám potomek nebo budeme slavit kulatiny. Krásný šperk si můžeme nadělit i my samy a dopřát si tak potěšení z diamantu, který je nejodolnějším nerostem, má jedinečnou brilanci a budeme s ním doslova zářit. Další výhodou diamantového šperku z Tiami je právě původ těchto diamantů. Lab-grown diamanty, které jsou po fyzikální, chemické i optické stránce nerozeznatelné od těch těžených, jsou cenově dostupnější a jejich výroba je pro přírodu šetrnější. V neposlední řadě se nemusíme jejich původu bát ani z etického hlediska, protože těžení diamantů může být někdy spjato s porušováním lidských práv.

Milé ženy, i když zrovna vedle sebe nemáte nikoho, kdo by vám diamantový šperk pořídil, nebojte se darovat šperk sama sobě. Každá z nás si ho zaslouží a když se budeme umět samy ocenit, uvědomíme si hodnotu sebe sama, bude k nám tak přistupovat i naše okolí.

Společnost TIAMI založila teprve nedávno Gabriela Dědičová, která ale pracuje v oboru diamantů více než 10 let. Po narození syna přehodnotila svůj pohled na svět a začalo jí více záležet na tom, v jakém prostředí bude vyrůstat generace současných dětí. Při hledání alternativ, jak zůstat u práce, která ji naplňuje, ale zároveň aby neměla negativní dopad na životní prostředí, objevila informace právě o laboratorních diamantech. Jejich historie sahá překvapivě až do roku 1954. Po detailnějším prostudování tohoto směru se rozhodla, že svoje podnikání změní a přejde z těžených diamantů na ty laboratorní. Lab-grown diamanty mají třpyt a brilanci stejnou jako přírodní kameny. Jsou identické nejen po optické stránce, ale i po stránce chemické a strukturální a mohou se pyšnit nejvyšší kvalitou 2a, kterou má pouze 1% přírodních diamantů. Díky těmto aspektům se stávají velice populární i mezi slavnými lidmi. Oblíbila si je například Meghan Markle, Lady Gaga nebo Beyoncé a do jejich výzkumu investuje peníze i Leonardo Di Caprio. Společnost TIAMI spolupracuje s českými uměleckými designéry šperků a v její nabídce jsou náušnice, přívěsky, náramky, ale samozřejmě také zásnubní a snubní prsteny.

MNOHO KRÁSNÝCH DIAMANTOVÝCH ŠPERKŮ NALEZNETE ZA SKVĚLÉ CENY U NAŠEHO PARTNERA >>