Loading color scheme

A Beautiful Story: šperky, které mění životy

EtikButikczA-Beautiful-Story „S příběhem” se stalo snad nejpopulárnějším marketingovým obratem a jeho význam se tím poněkud vyprázdnil. Některé produkty ale skutečně krásný příběh mají a nebojí se ho vetkat ani do svého názvu. Značka A Beautiful Story každým svým šperkem a přáníčkem vypráví příběh nepálských rodin, které díky ní dostaly šanci na důstojný život. Krásný dárek z lásky nebo jen tak pro radost seženete na etikbutik.cz.

EtikButikczA-Beautiful-Story1 Značka A Beautiful Story se zaměřuje na ruční výrobu šperků, papírových přáníček i kombinací obojího. Dárkové sady s náramkem obsahují přáníčka, kterými můžete vyjádřit lásku partnerovi nebo třeba povzbuzení kamarádce.

Příběh značky A Beautiful Story se začal psát v roce 2006, kdy se Holanďanka zamilovaná do Nepálu rozhodla zachránit místní krachující továrnu na stříbro. Obnovila výrobu šperků, aby zaměstnanci nepřišli o práci. A nejen to. Značka věří, že jednotlivec se může skutečně rozvíjet jen tehdy, když se nemusí obávat o naplnění svých základních potřeb. Proto zaměstnance odměňuje tak, aby mohli nejen zaplatit bydlení, jídlo a zdravotní péči, ale také dokázali našetřit a zajistit svým dětem kvalitní vzdělání. Výroba šperků aktuálně dává práci 125 zaměstnancům přímo v Nepálu a cílem je dát šanci na důstojný život tisícovce lidí. Nákupem milého dárku můžete této misi pomoci i vy.

Prstýnky mají v lidském životě speciální význam. A Beautiful Story je vyrábí ze stříbrných korálků navlečených na pružné šňůrce, takže se nemusíte bát, že byste pořídili špatnou velikost. Věříte v sílu drahých kamenů? Vyberte si podle toho, jakou energii chcete, aby šperk obdarovanému přinesl. Kartička, na které je prstýnek připevněný, vám poradí.