Loading color scheme

Ručně vyráběné korále z Ballsmania Collection: Nestyďte se ukázat, kým jste!

LuxurytableczBALLSMANIA---image-1 Stačí jediný detail a z obyčejných šatů je nepřehlédnutelný outfit. Takovou proměnu umí jednoduše vykouzlit korále z Ballsmania Collection! Výrazné a hravé doplňky s italským původem září barvami. Díky promyšleným kombinacím a metalickým odstínům se šperky hodí jak k běžnému nošení, tak k večerním róbám. Jde jen o to vybrat ten svůj!

Všechny produkty z Ballsmania Collection jsou ručně vyráběné v Itálii. Na žádném z korálků nenajdete šev. Všechny jsou ručně leštěné, aby opravdu zazářily. Díky pružné šňůře si můžete nastavit délku náhrdelníku, který bude vyhovovat právě vašemu dekoltu a oděvu. Korále z kolekce Season pomáhají poodhalit vaši osobnost – ať už jste sebevědomá, kreativní, seriózní nebo máte hlavu v oblacích.

Kolekce Symballs si hraje s kontrasty. Kombinace černé, bílé a zlaté barvy prozrazuje, že žena ozdobená těmito šperky nedělá kompromisy. Náušnicím a náhrdelníkům vévodí symboly korunky a dolaru. Šperky Symballs v sobě mají špetku nadsázky a drzosti – tak jako jejich majitelky.

Italská designérka Mirta Frosini těší svými šperky módní domy po celém světě. Její výrobky objevíte pod značkou Mirta Bijoux například také na stránkách módních magazínů.