Loading color scheme

Se šperky značky BUCHY budete vidět

Nhrdelnk---1390-K Značka šperků BUCHY není na českém trhu žádným nováčkem. Působí zde již od roku 2014 a okouzluje převážně ženy toužící po originalitě. BUCHY nabízí ojedinělé ručně sešívané šperky z lan a provazů, které nejen zdobí, ale dokážou také zdůraznit osobitost svých nositelek. Za značkou stojí dvě kreativní ženy - designérka šperků Barbora Bucharová a Barbora Papírníková pečující o vizuální styl brandu a zákazníky. Toto silné duo vdechlo život unikátnímu konceptu a přináší svými originálními produkty radost příznivcům českého designu a autorské tvorby.



Šperky značky BUCHY jsou odlišné hlavně použitými materiály a detailním ručním zpracováním každého kusu. „Cílem značky je propojovat běžně nepoužívané materiály v módním průmyslu a tvořit z nich jednoduché doplňky s netradičními prvky. Všechny naše šperky jsou ručně sešívané a každý je jedinečný originál,“ popisuje Barbora Bucharová. Cílem obou dam je nabízet také dokonalý zákaznický servis. Barbora Papírníková k tomu říká: „Zásadní roli v tvorbě hraje každá zákaznice a její přání, protože chceme naučit nejen české a slovenské ženy nosit odvážnější doplňky a dokázat jim, že bez ohledu na věk mohou být trendy, a přitom se cítit pohodlně.“

Portfolio české značky BUCHY obsahuje vedle náhrdelníků a šperků také netradiční pásky. Ty dokážou oživit a pozvednout outfit podobně jako šperky. Nosit se dají dle fantazie majitelky - přes šaty, svetry, košile či tuniky.