Loading color scheme

Šperky z autorské kolekce Lilie Khousnoutdinové

Bodychainbohynelaskydetail3890Kc Lilia Khousnoutdinová, která mimo jiné pracuje s ženami v oblasti mateřství, sexuality i pohanských rituálů, příchází s vlastní kolekcí šperků, které mají podtrhnout ženskou krásu a smyslnost. Inspiraci sbírá na svých cestách, v mytologii a jak sama říká, navrhla si to, co ji na trhu chybělo.

Pás smyslnosti je šperk, který se netradičně nosí, jak už název napovídá, kolem pasu. Vynikne krásně na jednobarevných šatech, lze ho ale nosit i pod šaty, pro váš osobní pocit smyslnosti. Řetízek ze stříbra je spojený ležatou osmičkou, ve které se nachází dvě srdce, ozdobená granátem, jako symbol nekonečné lásky. Po obvodu řetízku jsou pak zasazené další polodrahokamy, zejména měsíční kámen, který nám připomíná, abychom byly spojeny se svojí intuicí a měsíčními cykly. Růženín, od pradávna spojovaný s láskou, granát který svou rudou barvou evokuje téma vitality a vášně. Posledním kamenem je obsidián, který je tradičně považován za ochranitelský. Tento šperk je ideální pro ženy, které chtějí podpořit svoji ženskost a smyslnost a zároveň hledají unikátní doplněk, který podtrhne jejich eleganci.

Body chain bohyně lásky, šperk, který zaujme na první pohled. Nosí se přes šaty, na kterých vypadá naprosto luxusně nebo si ho můžete dát jako ozdobu na nahé tělo, kde působí velice smyslně. Řetízek lze "obléct" na dva způsoby a to tak, že kameny jsou buď v oblasti srdce nebo níž, v oblasti břicha, vždy záleží na střihů šatů a kde lépe vynikne. Na řetízku ze stříbra najdeme měsíční kámen, růženín a granát, to jsou tři kameny, které zdobí tento šperk a jsou zároveň tradičně vnímané jako ženské kameny. Symbolicky se vztahují k naší cykličnosti a také k tématům lásky, otevřenosti srdce a vnitří spokojenosti, ale také vášni a ukotvení v našich životech. Tento šperk podtrhne vaši linii a zároveň vám pomůže, abyste se cítila více smyslná a krásná. Vynikne na jednobarevných šatech, ale doporučujeme ho vyzkoušet i se spodním prádlem nebo rovnou na nahé tělo. Perfektně také vypadá, když vykukuje z výstřihu šatů. " Tento šperk v zásadě vznikl z mojí velké touhy mít body chain, který by byl vyrobený z drahého kovu a osázený skutečnými polodrahokami, nikoliv jen z levnější bižuterie. Představuje tak drobné splnění mého snu a věřím, že vám přinese do života hodně smyslnosti.", vzkazuje ženám autorka šperku, Lilia Khousnoutdinová.