Loading color scheme

NOVÝ, VZDUŠNÝ, MINIMALISTICKÝ BUTIK 27JEWELRY

IMG3860 Česká šperkařka Lenka Kerlická tvořící pod značkou 27JEWELRY otevřela nový butik v samotném centru Prahy na Újezdě. Minimalisticky pojatý prostor vznikal pod taktovkou architektek Moniky Fišerové a Hany Kloudové. O vizuální identitu se postarala dvojice fotografů Everbay.co. Symbolicky je veškeré vybavení butiku řešeno primárně českou výrobou.

Prostor byl navržen tak, aby se zákazník cítil maximálně komfortně již od vstupu do butiku, kde je umístěna příjemná recepce. Hlavní prezentační místnost je pojatá v galerijním stylu. Dále je prostor členěn na privátní zónu pro řešení šperků na míru a butik má i svou dílnu, kde probíhá ruční výroba každého šperku.

„Butik jsem řešila s citem pro detail, precizní vystavení šperků a pohodlí klientů. Chtěla jsem, aby tu zákazníci našli nejen inspiraci pro správný šperk, ale hlavně, aby se v prostoru cítili dobře a uvolněně. Atmosféra sálá z kleneb, vysokých stropů a členění jednotlivých místností už při prvním vstupu do prostoru. Minimalistický design v jemných tónech jsem volila, abych ukázala, že šperky jde vystavit vzdušně, decentně a s úctou. Chtěla jsem, aby měl každý šperk dostatek prostoru. Aby mohl promluvit sám za sebe,“ vysvětluje Lenka Kerlická.