Loading color scheme

Fossil od Klenot Aurum: dobrodružství ve všech podobách - Calling all curious

{phocagallery view=category|categoryid=2050|imageid=6663|float=left}Klenoty Aurum přinášejí stylové šperky Fossil v nové, podzimní kolekci, nyní originálně inspirované outdoorem. Dost bylo inspirací městem a umělým designem, Fossil se nyní obrací k přírodě a k její vzrušující části – kempování pod hvězdami, rozdělávání ohně a přežití v divočině. Vybírá si proto doplňky, které se samy o sobě staly ikonami – jako například symbol šípu. Stejně jako „barvy divočiny“ jako olivová, sedlově hnědá nebo temně modrá, jako noční obloha nad ohněm.

Fossil přináší šípem inspirované, nápadité šperky, v elegantní i sportovní podobě, výrazné i jemnější. Krásný je například zlatý náramek, kdy šíp rozděluje dvě protilehlé části nebo ladící náramek a náhrdelník z jemného řetízku se zakomponovaným krystalem.

Kolekce, jejímž mottem je Calling all curious, tedy voláme všechny zví(ě)davé, je určena pro všechny, kteří milují objevování a hledání nového. Nyní v síti prodejen a eshopu Klenoty Aurum.

Rok 1984 a malá firma s hodinkami

Fossil už tři desetiletí snoubí nadčasový styl, inspiraci a hravou tvořivost. Jejím mottem je „zralá retro krása“. Její výrobky tak nejsou jen hodinky, ale také doplňky, šperky, sluneční brýle a oděvy. Od vychytaných krabiček na výrobky přes 400 designových obchodů po celém světě – kreativita značky Fossil se uplatňuje ve šech sférách. Návrhy inspiruje především design poloviny minulého století.

Značku Fossil naleznete i na stránkách našeho partnera.

{phocagallery view=category|categoryid=2050|limitstart=0|limitcount=0}