Loading color scheme

Užijte si léto se třpytivými novinkami od SWAROVSKI ELEMENTS!

{phocagallery view=category|categoryid=1741|imageid=5693|float=left}Šperky SWAROVSKI ELEMENTS bezpochyby patří ke každé ženě. Mají totiž tu skvělou vlastnost, že dokáží zvýraznit krásu a vždy působí extra elegantně a velmi trendy. Značka SWAROVSKI si i pro letošní sezónu přichystala celou řadu novinek, se kterými budete i vy vypadat prostě úchvatně při každé příležitosti. Díky vysokému třpytu vypadají šperky SWAROVSKI v létě nejlépe, jen málokdo by přehlédl jejich lesk. Tak na nic nečekejte! Jakou novinkou se ozdobíte vy?

Co jsou SWAROVSKI ELEMENTS?
Pokud nevíte, co vlastně SWAROVSKI ELEMENTS znamená, rádi vám to prozradíme. Jedná se o šperky, které jsou zdobeny speciálně broušenými krystaly. Právě broušení je to, díky čemu šperky SWAROVSKI ELEMENTS nad ostatními vynikají. Díky němu se od krystalů vždy odráží světlo, takže šperky jakoby září a přitahují pozornost. Výhodou těchto šperků je, že vypadají luxusně, jsou vyrobeny z kvalitních kovů a současně – jsou k dostání za velmi příznivé ceny, takže si s nimi můžete vybavit třeba i celou šperkovnici.

Novinky, které vám nesmí chybět
Návrháři i letos přichází s celou řadou nových designů, které i vás určitě nadchnou. Velkou pozornost si zaslouží náramky SWAROVSKI. Novinkou v této kategorii je náramek ve stylu Crystal rocks. Drobné kamínky uspořádané do oválu a umístěné do rhodiovaného podkladu vás uchvátí na první pohled. Vybírat je možné z několika barevných variant. Díky neobvyklému vzhledu je náramek Crystal rocks vhodný pro běžné nošení i k party outfitu. Návrháři vytvořili i náhrdelníky SWAROVSKI ve stylu Crystal rocks, takže můžete vše sladit k dokonalosti. Hned několik skvostných novinek na vás čeká i v kategorii náušnic.

Kde koupit?
Všechny novinky a další úchvatné kousky od SWAROVSKI ELEMENTS si můžete prohlédnout a výhodně koupit v e-shopu sperky-afrodite.cz. Nezapomínejte na to, že šperky musí ladit s oblečením. Nejen se správnými kombinacemi může pomoci tato poradna.

{phocagallery view=category|categoryid=1741|limitstart=0|limitcount=0}