Loading color scheme

Nové exkluzivní šperky Medicis – moderní esence ženskosti

baccarat-sperky-foto-1-150 Tajemná krása, neotřelé tvary, nová pojetí, luxusní provedení, precizní řemeslné zpracování a moderní esence ženskosti: to vše se promítá do nových skvostů legendární značky Baccarat. Baccarat přináší sofistikované šperky z nové kolekce Medicis, které budou hodnotnou ozdobou každé ženy. Široké spektrum nadčasových křišťálových šperků Baccarat nabízí přívěsky, prsteny, náhrdelníky, náušnice, manžetové knoflíčky a náramky.

Všechny spojuje dokonale čistý design, moderní duše a čirá krása podtrhující přirozený ženský půvab. Šperky jsou vyrobeny z prvotřídního křišťálu v kombinaci se zlatem, stříbrem, ozdobnými šňůrami, nebo koženými řemínky. To vše v mnoha barevných odstínech. Z této pestré nabídky si jistě vybere každý. Nové kolekci pak dominují klasické tvary a podzimní barvy jako jsou hnědá, oranžová a růžová, které dokonale doplňuje vermeil. V nabídce je náhrdelník, prsteny, náramek a manžetové knoflíčky. Šperky Baccarat svým svěžím a přitom velmi ženským designem jistě potěší každou ženu také jako vánoční dárek, kterým by ostatně mohly být také například další dekorace z portfolia značky, zahrnující elegantní skleničky, dózy či vánoční ozdoby. baccarat-sperky-foto-2-150

Společnost Baccarat, sídlící v Paříži, vyrábí exkluzivní produkty z křišťálového skla již od roku 1764, jako zejména stolní nádobí, dekorace, šperky, karafy, lustry a další osvětlení. Firma také často spolupracuje se známými umělci a designery, jako jsou Marcel Wanders, Ellie Top, Jaime Hayon a Philippe Starck. V České republice se zastoupení značky pod názvem Crystal Heritage Showroom nachází od roku 2011, v prestižních prostorách Obecního domu v Praze, kde jsou také k zakoupení šperky z nové kolekce.