Loading color scheme

Česko-australský Flamingopark rozšiřuje portfolio o další mexické designéry.

{phocagallery view=category|categoryid=224|imageid=722|float=left}Pestrobarevná značka Flamingopark s plameňákem ve svém logu nabízí českým zákazníkům širokou škálu nejrůznějších produktů. Tým Flamingoparku neustále hledá nové designéry i umělce, kteří můžou do jejich kolekce přispět něčím originálním. Samotní zakladatelé momentálně rezidují v Mexiku, odkud koncept vedou a nabídku nadále rozšiřují. Čeští zákazníci tak mají šanci pořídit si originální šperky i jiné doplňky, které jsou unikátní nejen původem.

Za zmínku stojí kolekce šperků Amandina, které jsou vyrobené ze stříbra a zdobené filigránem - zlatnickou technikou užívající různě splétané jemné drátky. Každý detail je zpracován ručně, šperky jsou prokládané přírodními polodrahokamy. Tyto šperky v sobě zrcadlí atmosféru koloniálního města Mérida, které je středem umělců na Yucatanu.

Tepané náramky nazvané Miss Folk zase potěší milovníky Fridy Kahlo, jelikož zobrazují známé výjevy z obrazů malířky.

Náhrdelníky autorky Denise Bouquet odráží její bujarý charakter. Denise sleduje módní trendy, které převrací do exklusivních kombinací. Používá polodrahokamy, perly, korál, krystal a textilní materiály. Její osobité šperky jsou rovněž vyráběné v limitovaných sériích.

Flamingopark ale nenabízí pouze šperky. Nákrčníky a mexické fuláry nazvané Clodeta nejen zahřejí, pro své nápadité barevné kombinace jsou módní ozdobou a jsou určené ženám i mužům! Ostatně, kdo jiný než Flamingopark nabízí rovněž kolekci náramků a náhrdelníků pro muže.

A je toho daleko více. Například kožené doplňky z Argentiny, v létě jste měli možnost ulovit exklusivní plavky z Columbie. Kolekce Flamingoparku jsou zpracované se smyslem pro detail a často Vás překvapí svým smyslem pro humor.

S blížícím se Halloweenem, památkou zesnulých neboli našimi Dušičkami a mexickým Dia de Los Muertos se můžete pobavit tématicky laděnými miniaturkami mexického lidového umění . Nadsázka, kterou výtvarníci do těchto miniaturek vkládají, nejednoho rozesmějou. Kostry a lebky jsou pro mexické umění přímo typické. Důvod je prostý: pro mexičany, život a smrt jsou součástí stejného lineárního procesu. Bez duality ve všech aspektech života ztrácí vesmír rovnováhu. Kostry a lebky tuto dualitu vyjadřují.

{phocagallery view=category|categoryid=224|limitstart=0|limitcount=0}