Loading color scheme

Česko-australský Flamingopark uvedl novou kolekci oblečení a doplňků Podzim 2011

Móda je hra a měla by být zábavná, aspoň takový získáte dojem, když Flamingopark navštívíte. Linie oblečení této značky je v čistém stylu, postavena na kvalitních materiálech, dobrém střihu a jednoduchých siluetách. Halenky, topy, šaty i kalhoty značky Flamingopak slouží jako základ šatníku, na kterých můžete stavět a doplňovat je o jejich barevné doplňky. Samozřejmostí je to, že se jednotlivé kusy mají dobře uplatnit i při běžném nošení.

Kolekce oblečení podzim 2011 je do určité míry minimalistická. Modely mají nádech elegantnosti, základní barvou je šedá v různých odstínech v kombinaci s černou a bílou. Měkkost materiálů jako je úpletová viskóza a přírodní bavlna podtrhují ženskost.

Důležité jsou také doplňky – kabelky i šperky, které mohou celkový dojem outfitu povýšit. A na tom si Flamingopark zakládá. Nabízí nepřeberné množství originálních tašek, náhrdelníků, náušnic a doplňků, určených ke kombinaci právě s vlastní linií oblečení. Kolekci doplňuje nová řada pletených fulárů a zdobných šál, které byly navržené i vyrobené v Mexiku tamějšími designéry. Dalším důležitým faktem je limitované množství jednotlivých kousků.