Loading color scheme

Funkční menstruační kalhotky Modibodi Active Brief z merina – aktivní v suchu a v pohodě

ModibodiMerinoActiveBriefLMBlack3 Australská značka menstruačních kalhotek a plavek Modibodi, která si získala popularitu po celém světě, představuje nové menstruační kalhotky Modibodi Active Brief vyrobené z pružného merina. Pro značku Modibodi je typické využití merino vlny v savé nepropustné vrstvě, tentokrát jsou z merina vyrobené kalhotky celé. S ohledem na jeho jedinečné funkční vlastnosti se obzvláště hodí na sport nebo jakékoliv jiné fyzicky (či psychicky) náročnější aktivity. Modibodi kalhotky Active Brief mají sportovní nižší střih, krásně přilnou k tělu, savá vrstva je určená pro slabou až střední menstruaci. Díky originální technologii značky Modibodi je merino materiál tenký, příjemný na dotek a prodyšný, zároveň efektivně odvádí pot a díky antibakteriálním vlastnostem zabrání tvorbě zápachu.

Nepropustnou savou část menstruačních kalhotek Modibodi tvoří patentovaná technologie Modifier®. Svrchní dotyková vrstva je z merino vlny, která dokáže rychle odvést vlhkost a zaručuje pocit sucha. Hlavní savá prostřední vrstva je vyrobená z froté mikrovlákna, které tekutinu pohlcuje a vše je ještě zajištěno speciální nepropustnou, ale zároveň i prodyšnou vrstvou.

V nabídce v černé barvě, velikosti XS – 2XL.
S ohledem na merino vlnu se pro zachování co nejdelší životnosti kalhotek doporučuje jemnější péče při praní a sušení – nepoužívat žlučové mýdlo a prát max. na 30 C, ideálně v ochranném sáčku. Spodní prádlo Modibodi splňuje přísné ekologické standardy a má certifikát Oeko-tex®.

Značka Modibodi proslula kromě výjimečné kvality svých produktů i tím, že propaguje přirozenou krásu žen a produktové fotky nejsou zásadně nijak upravovány.

Cena menstruačních kalhotek Modibodi Active Brief Light Moderate: 729,- Kč

O značce Modibodi
Modibodi je proslulá australská značka menstruačních kalhotek, plavek a nepropustného prádla pro ženy i dívky. Od založení v roce 2013 patří mezi nejvýznamnější výrobce ekologického menstruačního prádla s certifikací Oeko-tex®. Pro vlastní unikátní patentovanou nepropustnou technologii Modifier je typické použití australské merino vlny v savé vrstvě. Největší předností této značky je rozmanitost nabídky co se týče střihů, barev, designových stylů i velikostí včetně škály podle intenzity savosti. Kromě klasických menstruačních kalhotek má také řadu ModibodiRED pro teenagerky. Celosvětově se značka Modibodi prosadila mimo jiné i díky speciální kolekcí nepropustných menstruačních plavek. Modibodi vyrábí také speciální prádlo pro kojící maminky nebo sportovní prádlo, které pomáhá při pocení. Modibodi se řídí přísnými ekologickými standardy a obchodními principy fair trade. Fotky produktů značky Modibodi zobrazují přirozenou krásu žen a zásadně nejsou upravovány. Další zajímavostí filozofie Modibodi je osvěta tématu inkontinence a otevřené propagování využití produktů při problémech s inkontinencí v jakémkoliv věku.

MNOHO STYLOVÝCH KALHOTEK NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>