Loading color scheme

Inspirujte se tipy na vánoční dárky, které podpoří zdraví a pomohou přírodě

Nechte svou rodinu a přátele zamilovat se do prvního mikrodrinku na světě. Waterdrop přináší velkou sílu v malé kostce. Pět příchutí dodá tělu potřebné látky a minerály, to vše bez cukru, lepku či kofeinu. Waterdrop je ideální na cesty nebo coby společník v domácnosti či v práci. Stačí hodit malou kostku do vody a nechat rozpustit. Darujte pod stromeček empowerment box. Čtyřicet osm kapslí ve čtyřech chuťových variantách a v praktickém designovém obalu pro zdravý a lahodný pitný režim. Dopřejte svým blízkým radost z hledání oblíbené chuti.

Aby bylo kvalitní pití vždy po ruce, vyberte si praktický a krásný carry kit, do něhož se vejdou čtyři kostky ve vaší oblíbené příchuti. Toto luxusní designové a ručně vyráběné pouzdro je v nabídce v bambusové verzi. Vybírat můžete také z bílé a hnědé elegantní dřevěné varianty.

Myslete také na zdraví svých blízkých. Díky příchuti Defence, která podporuje tělo a mysl vitamíny B2, B7 a C a výtažky z moringy, brusinky a šípku, se bude mít zimní nachlazení na pozoru. Obal kostek je tvořen z recyklovatelného materiálu a v porovnání s produkcí plastových lahví se vytvoří o 97 procent odpadu méně. Waterdrop se snaží vycházet přírodě co nejvíce vstříc. Proto má v nabídce také krásné designové lahve z kvalitního borosilikátového skla - takové, které můžete opakovaně používat dlouhá léta. Darujte svým milým set s lahví Defence, díky němuž udělají něco pro své zdraví a ještě se vyhnou používání plastových lahví. Pořídit můžete celý set nebo jen samostatně lahev i s termoobalem.

A pokud máte doma milovníka či milovnici designu, sáhněte po nové lahvi, jejíž motiv navrhla módní designérka Natali Ruden. Novinka je inspirovaná asijským symbolem štěstí - jeřábem ve formě origami. Lahev s bambusovým víčkem můžete pořídit v setu s pěti krabičkami a společně s bambusovým carry kitem tvoří originální dárek, který nejde přehlédnout.