Loading color scheme

Každý má svůj recept... Jaký máte vy?

A protože je škoda zůstat jenom u Caprese, představujeme vám další recepty s Mozzarellou Galbani. Tak s chutí do toho!

Mozzarellu Galbani jistě nemusíme představovat: svěží mléčná chuť, jednoduché použití, vhodná pro studenou i teplou kuchyni. „Je mnoho způsobů, jak si Mozzarellu Galbani vychutnat. Svou lehkostí vás jistě naláká recept Jarní mozzarella či Mozzarella v pita chlebu. Obojí poslouží jako výborná zdravá svačinka i lehká večeře nebo příloha k něčemu většímu," nabízí Emmeline Austruy, produktová manažerka značky Galbani, další možnosti uplatnění mozzarelly v kuchyni.

Vyzkoušejte nové recepty s námi. Oba jsou snadné na přípravu a zaberou vám ani ne půl hodiny.

JARNÍ MOZZARELLA (4 porce)

  • 4 Mozzarelly Galbani 125 g
  • 1 mrkev
  • 1 cuketa
  • nasekaná petrželka
  • 4 cuketové květy
  • hladká mouka
  • olej
  • sůl a růžový pepř

Očistěte a omyjte zeleninu, mrkev a cuketu nakrájejte na nudličky, zakapejte olejem, osolte a přidejte nasekanou petrželku. Rychle osmažte nebo ogrilujte. Směs doplňte květy cukety, které namočíte do vody, obalíte v mouce a rychle osmažíte na rozpáleném oleji. Obtočte každou mozzarellu plátkem mrkve a cukety a na závěr ozdobte růžovým pepřem.

 

MOZZARELLA V PITA CHLEBU (4 porce)

  • 250g Mozzarella Galbani Maxi nakrájená na plátky
  • 4 pita chleby
  • čerstvá máta
  • natrhané listy salátu
  • 1 červená paprika nakrájená na proužky
  • 1 žlutá paprika nakrájená na proužky
  • salátový dresink dle chuti

Pita chléb opečte na grilu, rozkrojte, naplňte plátky Mozzarelly Galbani, mátou, lístky salátu a proužky papriky. Zakápněte salátovým dresinkem dle chuti a podávejte.

{phocagallery view=category|categoryid=634|limitstart=0|limitcount=0}