Loading color scheme

5 důvodů proč jsou šperky s drahokamem lepší než jednoduché klenoty

Jeden takový druh šperků, který musíte ve své sbírce mít, jsou drahokamy a šperky z přírodních kamenů. Tyto šperky jsou často považovány za luxusní věci – dodávají neotřelému outfitu jedinečnou přitažlivost a kouzlo. Od nejlevnějších po nejdražší kameny – všechny kamenné šperky přicházejí s designem, který je v podstatě prohlášením. Ale víme, co vás zajímá: „Proč šperky z přírodních kamenů? Proč by je měla každá žena mít? “

Zde je 5 důvodů, proč byste ve své sbírce měli vždy mít šperky z přírodního kamene:

Odráží světlo a jasně září:

O designu šperku z drahokamu se obvykle rozhoduje na základě původního tvaru kamene. Středem kamene prochází jehla a fazeta odráží světlo jako kaleidoskop. Drahé kameny jako přírodní minerály jsou přirozeně krásné a jsou broušeny a leštěny, aby se vylepšil jejich vzhled. Minerály jsou řezány a tvarovány do tvaru, který podporuje třpyt, získaný rukou nebo stroji. Leštění kamenů je náročná a umělecká práce a výsledkem tohoto procesu je šperk, který vypadá leskle a královsky.

Vyskytují se různých přirozeně jedinečných barvách

Ať už jde o polodrahokamy, jako jsou ametyst, opál, onyx, turquoise, aquamarín, topaz nebo diamantové šperky a šperky z perlových kamenů zahrnují neuvěřitelnou rozmanitost barev, ve kterých jsou k dispozici. Ať už jde o jedinečný purpurový ametyst měnící barvu nebo lesklý červený rubín, tyto klenoty z drahokamů vás ohromí svou elegancí a přirozenými barvami.

Jsou dokonalým doplňkem

Mohou oživit jakýkoli jednoduchý outfit nebo také doplnit společenský oděv: Jakmile jsou tyto kameny upevněny v náhrdelnících, přívěšcích, náušnicích, náramcích a prstenech, vypadají majestátně. Stříbrné doplňky s broušenými a leštěnými přírodními kameny vypadají nejlépe, když je nosíte k formálním outfitům. Náhrdelník a stylové visací náušnice s kamínky vypadají například oslnivě i s party oblečením.

Jsou k dispozici v jemných i odvážných provedeních

Krása těchto přírodních, drahých a polodrahokamů spočívá v tom, že mohou být osazeny v jemných i odvážných provedeních v závislosti na jejich velikosti a tvaru. Prsteny, náušnice, náramky, přívěsky, náhrdelníky, náramky – všechny najdete i ve variacích s drahokamy. Shluk vícebarevných drahokamů nasazený na jemné květinové náušnici dodá vašemu vzhledu ženský a laskavý nádech. A pokud budete mít třeba jeden rubín ve tvaru oválu osazený na velkém a odvážném designu prstenu, budete vypadat nezávisle a elegantně. Šperky z drahých kamenů jsou nezbytností, protože jsou univerzální.

Dokáží i léčit

A nejen to, mají přírodní léčivé schopnosti a pomáhají stylově udržovat tělesnou rovnováhu. Věří se, že všechny drahokamy mají přirozenou léčivou sílu. Od starověku se přírodní kameny používaly v práškových formách k léčebným účelům. Ale co je důležité, abyste věděli, je to, že tyto šperky jsou mnohem víc než to, co zujme oko na první pohled. Zatímco kameny jako rubín pomáhají posilovat váš mozek, srdce a játra, drahokamy jako smaragd podporují lásku a přátelství a také detoxikují vaše tělo. To vše ve stylovém vzhledu. Jednu z nejširších nabídek na našem trhu naleznete na https://klenottv.cz, kde můžete vybírat v pohodlí domova, a nakoupit si šperky online.

Šperky z přírodního drahokamu jsou krásnou kombinací tradičního a moderního. Některým to umožňuje být blíže Zemi a u někoho se tyto kameny předávají generace z generace na generaci. Nechte tyto královské šperky ozdobit vaši sbírku šperků a i vás.