Loading color scheme

Zastavte se na prahu jara a dopřejte si čas na načerpání nových sil ve Ville Memories

Dopřejte si bylinkovou saunu, která uvolní svalstvo, prokrví pleť a odstartuje vylučování toxinů z těla. Nechte své tělo očistit medovou masáží a začněte ladit tělo na nový začátek harmonizační jógou se zkušenou lektorkou. Nechte si poradit od specialisty na jídelníček, který vám pomůže upravit stravování tak, aby vyhovovalo přesně vašim potřebám. Rozpusťte poslední nánosy stresu ve vyhřívaném bazénu s protiproudem a minerální vodou.

Vychutnejte si okamžiky plné péče v designovém prostředí s více než pětihvězdičkovými službami Villy Memories, která je držitelem loňského ocenění Boutique Hotel Awards za nejlepší butikový hotel v Evropě v kategorii Family a umístila se dokonce v první čtyřce na světě.

Znásobte síly proti únavě a stáhněte si do svého telefonu aplikaci DetoxMe app, které je propojená s detoxikačními rituály Villy Memories, ale díky svým praktickým a přehledným informacím skvěle poslouží každému, kdo se chce cítit lépe. Na začátku stačí vyplnit sadu otázek a určit si svůj cíl. Podle toho, zda si vyberete detox, hubnutí, krásu nebo se například snažíte o miminko, aplikace vám navrhne vhodný jídelníček a procedury na základě ájurvédské medicíny. A pak se už jen stačí držet doporučení na jednotlivé dny.