Loading color scheme

Připravte své tělo i mysl na zimu a odpočiňte si uprostřed hor ve wellness hotelu Vista

Wellness hotel Vista v horském resortu Dolní Morava nabízí speciální vícedenní balíčky, díky nimž se s celou rodinou uvolníte a dopřejete si skvělé podmínky pro regeneraci a vylepšení imunity. Pobyty si užijete s partnerem i se všemi členy rodiny - bez ohledu na věk. Na své si přijdou malí návštěvníci, rodiče i prarodiče. Wellness ve čtyřhvězdičkovém hotelu Vista se inspirovalo životodárnou silou místní horské krajiny a rodinným kruhem.

Procedury jsou rozdělené do čtyř základních principů. Náruč země přináší uklidnění, stabilitu a jemnost. Techniky v principu síla vůle hloubkově uvolňují a rozpouští stres. Doušek radosti přináší kapku hravosti a dětské nadšení - procedury v tomto principu jsou vhodné opravdu pro celou rodinu. Harmonie života dodává novou čerstvou sílu, ulevuje od únavy a harmonizuje. Stačí si z bohatého spa menu vybrat princip, který vás oslovil a ochutnat některou z jeho procedur. Společně s dětmi si tak můžete dopřát třeba saunování, čokoládovou masáž nebo koupel v bublinkách na vyhřátém kameni.

Kromě wellness je k dispozici kosmetika, fitness a kardio, saunový svět a jeho blahodárné procedury nebo vital bar. A zatímco se necháte hýčkat, mohou se vaše děti či vnoučata bavit na některém z mnoha zábavných animačních programů. Vyzkoušejí si výrobu pralinek, výrobu mateřídouškového másla, poznají život lesních včel nebo kouzelnou bylinkovou zahrádku, čekají na ně hry, soutěže a spousta pohybu.

Kromě zábavy a uvolnění v hotelu Vista vás však na Dolní Moravě čekají další hory zážitků. Objevte dechberoucí výhled na horské hřebeny ze Stezky v oblacích. Projeďte se na horských koloběžkách, bobové dráze či na kole. Nechte děti prozkoumat dětské zážitkové parky a novou atrakci - největšího mamuta na světě. Prožijte podzimní prázdniny, na které budete společně dlouho vzpomínat - s babičkou či dědečkem, s dětmi nebo s vnoučaty.