Loading color scheme

Vánoční balíčky dieNikolai: Zimní péče, veganské radosti a exkluzivní balíček pro muže s ryzlinkovým sprchovým gelem!

Jako ochranu před mrazem pro normální a sušší pleť nabízí dieNikolai balíček Intenzivní péče, pro milovníky rozzářené pleti má připravenou Rozjasňující péči, balíčkem Osvěžující péče zase myslí na ty, které trápí akné a nadměrná produkce kožního mazu, nezapomíná však ani na vegany nebo lidi s citlivou pokožkou (balíček Zklidňující péče) a na své si přijdou i pánové, jejichž balíček (Ne)vinná péče obsahuje sprchový gel s obsahem ryzlinku a krémem na ruce Sommeliér.

Vánoční set: Intenzivní péče

Obsahuje: Intenzivní pleťové sérum Výběr ze zlatých hroznů a Vyživující pleťový krém Výběr ze stříbrných hroznů
Vánoční balíček nejoblíbenějších produktů dieNikolai s nejvyšší koncentrací oleje z hroznových jader s kombinací vzácných rostlinných olejů, jako je např. olej z meruňkových či mandlových jader, projasní pleť. Intenzivní sérum ji zjemní a připraví na nanesení pleťového krému dieNikolai. Díky němu pleť získá všechny potřebné složky k dokonalému vyživení. Péče je vhodná pro všechny typy pleti do zimního počasí, jelikož chrání pleť před mrazem.

Vánoční set: Rozjasňující péče

Obsahuje: Intenzivní pleťové sérum Výběr ze zlatých hroznů a Přírodní peeling Něžné pohlazení
Přírodní peeling dieNikolai je tvořen pouze ze čtyř unikátních ingrediencí pocházejících přímo z vinohradu Wachau a pomáhá aktivovat pleť a odstraňovat její odumřelé kožní buňky. Výživné pleťové sérum poté hloubkově vyživuje, regeneruje a projasňuje pleť díky vysoce koncentrovanému oleji z hroznových jader. Tento balíček je určen pro všechny typy pleti.

Vánoční set: Osvěžující péče

Obsahuje: Čistící pleťový gel Procitnutí sedmikrásky a Veganský pleťový krém Šafránové nebe
Čistící gel hloubkově čistí zanešené póry, vypíná a matuje pleť. Chladivý, svěží pocit doplňuje fluidní veganský krém Šafránové nebe, který se okamžitě vstřebá, detoxikuje pleť od škodlivých látek a napomáhá při hormonálních nerovnováhách – v pubertě, těhotenství apod. Společně je tato kombinace skvělá i pro mastnější pleť se sklony k akné.

Vánoční set: (Ne)vinná péče nejen pro muže

Obsahuje: Rieslingový sprchový gel a Krém na ruce i tělo Sommeliér
Tento balíček, vhodný k péči o celé tělo, je skvělým dárkem nejen pro dámy, ale i pro muže či milovníky vína, kteří ocení příjemnou konzistenci a vůni nového sprchového gelu s vysokým obsahem ryzlinku a svěžího bergamotu. Tento sprchový gel je určen nejen na mytí pokožky, ale i vlasů. Vhodným doplňkem po koupeli je krém na ruce i tělo Sommeliér, který zaujme jemnou vůní hroznového vína. Je vhodný pro všechny typy pokožky.

Vánoční set: Zklidňující péče

Obsahuje: Čistící pleťové mléko Procitnutí sedmikrásky a Veganský pleťový krém Růžové nebe
Jemná péče pleťového mléka dodává suché pokožce přirozený lesk, hydrataci i výživu. Pleťové mléko je vhodné nejen pro odlíčení celého obličeje, ale také očního make-upu bez pocitu pálení. Tuto zklidňující péči doplňuje fluidní krém Růžové nebe vhodný obzvláště na suchou pleť. Tento pleťový krém zklidňuje a zároveň vyživuje citlivou pokožku.

Co je to biodynamické zemědělství?
Biodynamické zemědělství stojí na antropozofické filozofii doktora Rudolfa Steinera, jehož učení respektuje veškeré cykly přírody, sbírá byliny jen v období, kdy mají největší sílu, odmítá škodlivá hnojiva a využívá znalostí jednotlivých rostlin a jejich účinků tak, aby sklizeň ochránilo před škůdci. Důležitou a nedílnou roli zde hraje živočišný svět starající se o okysličenou půdu, která je zdrojem zdraví a živin. Ty pak působí ve výsledném produktu na naši pleť.

Zásady dieNikolai:

  • pouze lokální suroviny z oblasti Wachau
  • biodynamické suroviny
  • kvalitní rostlinné oleje: např. olej z hroznových jader, z lískových oříšků, z meruňkových jader, makový olej...
  • cenné výluhy a extrakty: výluh z vilínu, z hroznových jader a hroznových slupek, extrakt z lipového květu
  • vzácné ingredience jako např. slzy vinné révy a šafrán
  • pro suchou pleť důležité lipidy: smetana, ghí máslo