Loading color scheme

Společný zážitek je dárek, který dlouho vydrží a nikde nepřekáží

Romantické hýčkání s výhledem na Beskydy
Probudit se v načechraných peřinách vedle toho, koho máte nejraději, dostat snídani do postele a mít celý víkend jen pro sebe, to je asi přání mnohých z nás. Chcete-li někomu ze svých nejbližších tenhle sen splnit, věnujte mu víkendový pobyt ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích, výstižně pojmenovaný Romantické hýčkání. Spolu se svým partnerem (což můžete být třeba právě vy…) si tu odpočine v termálních bazénech, dá si masáž, užije si saunový rituál nebo se půjde jen tak projít do luk a lesů. Na večer je pak připravené šestichodové zážitkové menu při svíčkách a ráno slíbená snídaně do postele. Zaručena je komorní atmosféra hotelu a nádherná okolní příroda v každém ročním období.

Darujte kurz fotografování
Každého, kdo rád fotí – ať už fotoaparátem nebo mobilem – nadchnou kurzy fotografa Jana Rybáře. K dispozici jsou vouchery na celodenní „živé“ kurzy nazvané Fotografem za jediný den, nebo na online kurzy, díky nimž uděláte rychlé pokroky! Na webu Jana Rybáře, nazvaném iFotografování.cz, najdete spoustu návodných video lekcí – například Fotografem v 10 krocích: unikátní tréninkový plán (2 hodiny online lekcí) nebo Rychlý start (3 hodiny online lekcí). Dozvíte se v nich, jak rychle ovládnout foťák, co a jak nastavit v menu, jak měnit režimy… A svůj kurz tady najdou i ti, kteří už dnes používají k focení hlavně iPhone.

Šelmy, víly, rock a tanec!
Chcete své blízké potěšit netradičním kulturním zážitkem? Taneční soubor 420PEOPLE pod vedením Václava Kuneše přichystal hned několik překvapení. Nejnovější hudebně-taneční představení PANTHERA se inspirovalo slavným bestsellerem Sapiens a pojednává o úchvatném a zároveň děsivém příběhu lidstva. Představení můžete vidět v pražské La Fabrice.

V představení The Watcher se taneční soubor 420PEOPLE spojil s úspěšnou rockovou kapelou Please The Trees. Vznikla tak show plná tance a hudby, která vás okamžitě vtáhne do děje. Také další z představení Královna víl je z těch, z nichž divák odchází plný zážitků, emocí a má o čem přemýšlet… Inscenaci plnou intimity a úžasných tanečních výkonů s živou hudbou od kapely Zabelov Group uvidíte v NoDu v Dlouhé ulici v Praze.

Kurz skutečně profesionálního instruktora fitness
Špičkoví lektoři s 20letou praxí, kteří jsou často i autory cvičebních programů, perfektně zpracované učební materiály a nyní především zařazení do akreditačního programu EuropeActive (nejvyšší možné uznání kvality vzdělávacího systému v oblasti fitness v Evropě), to jsou důvody, proč dnes Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz rozhodně patří do špičky těch nejlepších vzdělávacích center v ČR, co se týče úrovně a profesionality při pořádání fitness kurzů. Pokud máte mezi svými blízkými někoho, kdo touží po kariéře trenéra nebo lektora v oboru fitness, je voucher na kurz FISAF.cz volbou číslo jedna.

Výlet do požitkářského nebe v Tyrolsku
Ještě, než vstoupíte do dveří hotelu, jehož zdi pamatují 13. století, ale interiéry jsou pojaté v moderním designu, pocítíte, že právě zde zažijete něco mimořádného: snoubí se tu dávná historie se současným uměním, to vše v atmosféře domácké pohody, kterou vytváří tým vedený sehraným manželským duem, Stephanem a Kathi Pramstrahler. Romantikhotel Turm ve Völsu v Jižním Tyrolsku je domovem více než 2 000 uměleckých děl, které jsou rozmístěny po celém hotelu. Stephan Pramstrahler však není jen hoteliér, ale i skvělý kuchař. Jeho restaurace patří k nejlepším v Itálii a při přípravě pokrmů se drží jihotyrolských tradic: připravuje jednoduchá jídla z kvalitních surovin v moderním pojetí. Na vlastních vinicích Grottnerhof pak pěstuje klasické vyhlášené jihotyrolské odrůdy. Pokud chcete poznat požitkářské nebe, jste na správném místě.

Vodní radovánky pro maminku a miminko
Čekáte v rodině radostnou událost? Potěšte nastávající maminku poukázkou na kurz, kde si dopřeje příjemný a svému stavu přiměřený pohyb ve vodě. A proč zvolit právě Juklík? Ve svém oboru působí již od roku 1988, centra, kde probíhají aktivity, jsou schválena hygienickou stanicí a pyšní se špičkovou kvalitou vody, Lekce pro těhotné jsou vedeny vyškolenými instruktorkami s dlouholetou praxí, což je zárukou profesionálního, citlivého a bezpečného průběhu. K dispozici jsou dárkové poukazy v hodnotě od 500 Kč, které platí celé 2 roky.

Cvičení s opičkami!
Tělocvičny Monkeys mají už mnoho let pověst místa, kde se i ty nejmenší děti skvěle zabaví a kam se rády vracejí. Pokud tedy zvažujete, čím udělat svým dětem nebo vnoučatům radost, přihlaste je na kurz Cvičení rodičů s dětmi (pro děti od půl roku do cca 3 let). Hodiny probíhají vždy za účasti rodiče a mají za cíl začít rozvíjet základní pohybové návyky, podpořit koordinaci těla a rovnováhu, rozvíjet lezení, chůzi a překonávání menších překážek. Jednotlivé lekce nebo blok několika lekcí mají dané téma, které děti uvede do dalších oblastí jejich rozvoje – barvy, čísla, zvířátka, jména, nové pohyby, tvary, části těla atp. Nenásilnou formou tak během hry rozvíjí i ostatní smysly. Důležitou součástí je také hudba, která doprovází každý blok. K dostání jsou i vánoční vouchery na libovolnou částku, které může obdarovaný využít na všechny služby.

Za polární září
Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo touží spatřit na vlastní oči fascinující vesmírné divadlo zvané aurora borealis, překvapte ho zájezdem do finského Laponska. Na vrcholu nejjižnějšího kopce Laponska se nacházejí stylové sruby s tím nejúžasnějším výhledem do krajiny. Široký obzor vybízí k pozorování polární záře, ať už z restaurace s panoramatickým výhledem, kde si můžete pochutnat na vybraných laponských specialitách, nebo ze sedla skútru, při řízení psího spřežení, na výletě se soby či při chytání ryb na dírkách vyvrtaných do ledu. V prosinci je tu pohádková zima s hromadami čerstvého sněhu a velká pravděpodobnost spatřit už zvečera vesmírné divadlo. V březnu zase dostatek denního světla, teploty jen lehce pod nulou, obvykle slunečné počasí a jasné noci s velkou šancí na pozorování polární záře.