Loading color scheme

PARTY DRINK DO KAPSY

Složení nových kapslí NERO vám dodá energii do nového dne nebo na dlouhý večírek. Malá kostka Waterdrop váží jen pár gramů, takže se vám vejde do sebemenší kabelky a můžete mít povzbuzující drink kdykoliv po ruce. Rozpuštěním ve vodě získáte až 600 ml nápoje bez cukru a zbytečné chemie. Navíc nezatížíte planetu o plastovou láhev nebo plechovku. Malou kapsli stačí rozpustit ve vodě a party může začít. K unikátním černým kapslím NERO je nabízená také designová nerezová láhev s dvojitou stěnou, která udrží nápoj v požadované teplotě. Novou limitovanou řadu NERO pak doplňují nerezová brčka nebo praktické pouzdro na kapse.

Malá kapsle obsahuje celou řadu užitečných látek.
Přírodní kofein a extrakt z guarany zaženou únavu. Guarana představuje přírodní zdroj energie na několik hodin a bez vedlejších účinků. Právě proto je součástí snad všech povzbuzujících drinků. Rozjasní mysl, zlepší koncentraci a povzbudí celý organismus. Je to skvělý společník, pokud vás čeká dlouhý den, zkouška nebo náročné jednání.

Kolový ořech je další povzbuzující látkou, díky které zůstanete dlouho vzhůru a plní energie. Kolový ořech je tradičně používaný pro své povzbuzující účinky. Zejména obsažený kofein je znám svou schopností podporovat soustředění, vytrvalost, pozornost a koncentraci. Tradičně bývá vyhledávaným prostředkem na zahnání únavy a hladu.

Aktivní uhlí má vysokou adsorpční schopnost a váže na svůj povrch plyny a toxické látky ze zažívacího traktu. Tím působí příznivě při očistě organismu. V trávicím ústrojí se nevstřebává, ale pouze na principu adsorpce (přichycení) z trávicího traktu vychytává řadu látek, jako jsou toxiny, bakterie, některé „odpadní“ produkty metabolismu, ale i léčiva.

Dále kapsle NERO obsahuje vitamíny C, B6, B12, přírodní aroma a chuť ostružin.

Nápoj není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy.