Loading color scheme

Desigual v Praze představil novou kolekci podporující tvořivost

Značka Desigual působí v České republice od roku 2011. V současnosti mohou zákazníci navštívit 12 prodejen a 4 outlety. Pětice obchodů je přímo v Praze, vlajkový showroom je v centru metropole, v ulici Na Příkopě. Prodejní plocha o rozloze 535 m² se rozkládá ve dvou patrech Paláce Koruna a právě zde značka představí letos v listopadu zbrusu novou brand identity. Malou ochutnávku toho nejlepšího, co se skrývá pod pojmem „nový Desigual“, ovšem značka ukázala již nyní.

Barvy, tvořivost a party
Ve čtvrtek 26. září uvedla v Praze značka Desigual v industriálních prostorech bývalé továrny Pragovka nový koncept, na míru ušitý historickému magickému městu. Staré haly vysočanské továrny, kam se v posledních letech přestěhovali umělci a vizionáři z celého města, byly nejlepším místem pro party, na které hosté probudili vlastní kreativitu.

Tvůrčí energii podpořila celá řada aktivit. Desigual workshop sklidil úspěch: pozvaní si mohli upravit oblečení dle svých představ. Třicetiminutová lekce SUCO, tréninku radosti, byla pro většinu návštěvníků večírku horkou novinkou. Jedná se o lekci tance, pohybu a propojení těla a mysli. Hosty vedl hlas jihoafrického duchovního vůdce, který cvičení praktikuje v Barceloně.

Nejintenzivnějším okamžikem večera bylo světelné představení Light drawing. Světově uznávaný tým umělce Alexe Dowise představil nový příběh značky Desigual na pomíjivých plátnech. Alex se věnuje kresbě světelným paprskem na luminiscenčním povrchu, který umožňuje vytvářet jednoduché kresby, ale i realistické portréty.

Na party byly ke shlédnutí ty nejbarevnější, nejživější a nejreprezentativnější kousky z kolekce La Energy podzim/zima 2019. Modely jak v bílých, tak barevných odstínech, podzimních zemitých tónech v kombinaci s černou, vyrobeny z hřejivých látek. Zimní část kolekce odhaluje punkovou stránku tmavými barvami, které rozzáří jasné detaily. Hosté měli unikátní příležitost seznámit se i s vybranými kousky kolekce El Love jaro/léto 2020. Kolekce El LOVE jaro/léto 2020 definuje pohled značky Desigual na design: barevný, univerzální, moderní a originální. Výsledkem je řada inspirovaná Středomořím, kde ovšem nechybí další exotické motivy. Pyšní se havajskými, indickými, tropickými a africkými vlivy, které dohromady představují městskou, všestrannou a svěží módu.

Společně v Praze
Party se zúčastnila řada influencerů, jako Beha Nguyen, Beth Sal, Marianna Prachařová či Nikola Buranská. Náladu večera ovládly kromě pulzující energie města i rytmy DJ Roxtara.