Loading color scheme

V centru Prahy se otevřel nový Myskino Butik: Podmaňující originalita niche parfémů se snoubí se světem luxusní přírodní kosmetiky

Myskino butik a parfumerie v jednom na první pohled nadchne světlým, minimalistickým interiérem umocňujícím sofistikovanost jednotlivých značek. Z péče o pleť dostala v Myskino prostor anglická značka přírodní kosmetiky Antonia Burrell založená na vzácných rostlinných olejích, extraktech bylinných i zeleninových, šťávě aloe vera a kombinaci výjimečně účinných látek, které tak ve vzájemné synergii nabízejí komplexní ošetření každé pleti.

Z dekorativní kosmetiky v sortimentu Myskino zaujme značka Henné Organics, značka čistě přírodních tónovaných balzámů, masek a peelingů na rty, které se postarají nejen o dokonale sytou barvu, ale i maximální výživu a ochranu okolí rtů. Austin Austin je jednoduchá řada péče o vlasy, ruce a tělo, založená na maximální péči a precizním výběru surovin. Vše je zabaleno do malých uměleckých děl, krabiček a lahviček, na jejichž výrobě se podílí přední současní umělci.

Z niche parfémů, které nabízí Myskino butik, jmenujme například světově nejproslulejší značku Nicolaï. Nicolaï Parfumeur-Createur patří k ceněným značkám s bohatou historií, jež má ve světě velké množství příznivců a těší se úspěchu nejen v domovské Francii. Nicolaï propojuje celý proces mezi vytvořením parfému a jeho výrobou, od nákupu raw ingrediencí až po prodej ve vlastních obchodech Nicolaï. A právě raw ingredience nejvyšší kvality jsou pro Patricii a Axela de Nicolaï zásadní. Vždy vybírají jen ty nejlepší přírodní složky, jako například indonéské pačuli nebo esenci z turecké růže.

Podmaňující originalitu niche parfémů a vůní do interiéru dotváří v Myskino ještě například Jeroboam, Jovoy, Jardins D´Écrivains a mnoho dalších.