Loading color scheme

Značka Rare Champagne uvádí na trh dvě unikátní ročníková champagne Rare Rosé Vintage 2008 a Rare Vintage 2006

rare-rose-2008 „Úžasný příběh šampaňských vín Rare Champagne nyní pokračuje a nabírá fantastické obrátky. Poprvé ve své historii se naše vinařství letos rozhodlo uvést na trh v jednom roce dva ročníky mimořádných champagne současně – Rare Rosé Vintage 2008 a Rare Vintage 2006,“ vysvětluje Benoit Collard, výkonný ředitel vinařství Rare Champagne.

Obě nová champagne si na prestižních světových vinařských soutěžích International Wine Challenge, Decanter a Mundus Vini vysloužila pověst nejlepších, výjimečných vín. Zlato jako znak vznešenosti, vysvěcení skutečného drahokamu.

„Je to neuvěřitelné štěstí, nikdy bych nevěřil, že to je možné, ale počasí a příroda měly poslední slovo. Z celého srdce doufám, že tyto dva ročníky budete i vy považovat za výjimečné,“ doplňuje Régis Camus, sklepmistr šampaňského domu Rare Champagne.

Rare Rosé Vintage 2008
Příroda stojí za všemi rozhodnutími Rare Champagne a je též inspirací pro Régiho Camuse, který je sklepmistrem těchto unikátních šampaňských vín. V roce 2008 se Rare Champagne naskytla jedinečná příležitost vyrábět po dva roky šampaňské rosé. Rare Rosé Vintage 2008 ztělesňuje lásku k šampaňskému rosé a dodává nový bohatý rozměr příběhu, který začal vyprávět ročník Rare Rosé Vintage 2007. Ve stylu vytvořeném Régisem Camusem je Rare Rosé Vintage 2008 úžasným překvapením: přesvědčivě strukturované, minerální a plné kontrastů.

Rare Vintage 2006
Během výjimečně slunného roku 2006 vinná réva předvedla, co skutečně dokáže. Slunečné počasí a mírné teploty zvýraznily vytříbenost hroznů. Régis Camus, inspirován jedinečným charakterem přírodních zdrojů, vytvořil oslnivé ročníkové champagne Rare Vintage 2006, které v sobě skrývá úžasné kontrasty. Po třinácti letech zrání ve sklepích vás toto víno okouzlí intenzivním komplexním buketem a výraznou mineralitou.

Champagne Rare Rosé Vintage 2008 a Rare Vintage 2006 se se svým velkorysým projevem přidávají k devíti dalším ročníkům šampaňských vín Rare Champagne vyrobených ve 20. a 21. století. Díky špičkové odbornosti vinařů z Rare Champagne překračují šampaňská vína z jejich produkce běžná pravidla výběru terroiru, kupáže, skladování i designu. Rare Champagne, pečlivě uchovávané v lahvích se zlatou korunkou, se těší celosvětové proslulosti pro svou jedinečnou kupáž odrůd Chardonnay a Rulandské modré i pro svou neodolatelnou svěžest a čistotu. Rare Champagne odolává trivializaci odrůd a je skutečně mimořádné.

Inzerce:

Luc Belaire rare rose, Gift Box, 0,75l