Loading color scheme

Ochutnejte jednu z nejoceňovanějších káv na světě - přísně kontrolovanou Jamaica Blue Mountain

Přezdívá se jí šampaňská káva, to pro její exkluzivitu. Aby se mohla nazývat Jamaica Blue Mountain, musí vyrůstat ve výšce kolem 1800 metrů nad mořem v oblastech St. Andrew, St. Mary a St. Thomas. Produkce z plantáží několika tisíc drobných farmářů podléhá přísné kontrole Coffee Industry Board of Jamaica. Kromě toho se exportuje v dřevěných sudech, nikoli jutových pytlech.

Proč si milovníci kávy po celém světě tolik cení Jamaica Blue Mountain? Díky své vyvážené chuti, v níž se snoubí jemná sladkost a příjemné aroma s kakaovým koncem. Například spisovatel Ian Fleming, literární otec Jamese Bonda, o ní prohlásil, že je nejlahodnější kávou na světě. Její fantastická chuť v kombinaci s malým objemem produkce dělají z Jamaica Blue Mountain ceněné zboží.

Ochutnejte jamajský kávový zázrak, který se hodí pro výjimečné příležitosti nebo coby dárek pro každého labužníka. Objevujte celý svět lahodných chutí díky produktům v rodinné firmě Čajová zahrada, která se zákazníky už 20 let sdílí radost z šálku kvalitního čaje a kávy.