Loading color scheme

Vychutnejte si kvalitní champagne Deutz

Champagne z vinařství Deutz jsou vždy příjemně perlivá a harmonická. Jejich historie sahá až do roku 1838, kdy bylo vinařství založeno Němci Williamem Deutzem a Pierrem Geldermannem. Od té doby sklízejí jejich vína ocenění po celém světě. Champagne Deutz je navíc jedním z nejstarších členů prestižního Club des Grandes Marques, který sdružuje 24 nejvýznamnějších šampaňských domů. Na 46 hektarech vinic Deutz se z 75 % pěstují grand cru či premier cru vína. Vinné sklepy Deutz pak mají celkovou délku kolem tří kilometrů a nacházejí se průměrně 60 metrů pod vinicemi. „Víme, že kvalitní vína potřebují svůj čas a péči. Proto trpělivě pracujeme na co nejlepších podmínkách. Díky tomu můžeme nabídnout široké portfolio kvalitních vín, která se hodí pro každou výjimečnou příležitost. Jedinečné chvíle si zkrátka žádají jedinečný přípitek,“ říká Etienne Défossé, export manager Champagne Deutz.

Champagne Deutz Brut Classic

Pokud milujete klasické champagne, Deutz Brut Classic splní vaše očekávání. Jedná se o perfektně vyvážené cuvée z odrůd Pinot Noir (38 %), Meunier (32 %) a Chardonnay (30 %), s až 40% podílem rezervních vín. Toto elegantní víno vás osvěží příjemnou citronovou vůní a jemnou pěnou. Zamilujete si jeho květinové aroma a chuť meruněk a zralých jablek. Díky kouřovým minerálním tónům má toto elegantní champagne skvělý balanc. Deutz Brut Classic druhotně kvasí v lahvi po dobu tří let. I díky tomu jde o jedno z nejlepších základních champagne, která můžete na našem trhu najít. Deutz Brut Classic doporučujeme vychutnávat třeba s marinovanými krevetami.

Champagne Deutz Brut Rosé

Kvalitní champagne Deutz Brut Rosé potěší všechny milovníky skvělé odrůdy Pinot Noir, kteří dávají přednost ovocnějšímu nádechu perlivých vinných skvostů. Toto růžové champagne se vyznačuje jemným perlením a vůní malin, třešní a pomerančové kůry. Na patře se pak víno krásně rozvine do chuti granátového jablka a angreštu. Výjimečná chuť je doplněna příjemnou mineralitou a krémovým závěrem. Toto rosé lze doporučit i ke sladším pokrmům. Skvěle se bude doplňovat s bílou čokoládou, malinami či sorbetem ze champagne.

Limitovaná edice Deutz Rosé Sakura

Pouze do konce června máte jedinečnou možnost pořídit si limitovanou edici tohoto okouzlujícího rosé. Deutz Rosé Sakura oslavuje jemnost orientální kultury a ztělesňuje jaro a s ním přicházející optimismus, přirozenou krásu a radost ze života. S exkluzivní limitovanou edicí Sakura neboli třešňový květ se přenesete do sadů provoněných kvetoucími stromy, ať už budete kdekoliv. Inspiraci našel Deutz právě v něžných jarních květech japonských sakur. Oslavte jaro s elegantní kráskou Deutz Rosé Sakura i vy.

Champagne Deutz Brut Millesime 2012

Jedinečné ročníkové champagne Deutz Brut Millesime ze skvělého roku 2012 je opravdový skvost mezi champagne. Krásná zlatá barva je doplněna bohatým jemným perlením. To pak doprovází čistá elegantní vůně po bílých květech, zralé hrušce, medu a čerstvém pečivu. Jedná se o skvěle vyvážené cuvée z hroznů Pinot Noir (65 %), Chardonnay (30 %) a Meunier (5 %). Pokud si ho chcete vychutnat k dobrému pokrmu, skvěle bude fungovat jako aperitiv, příjemně však doplní i většinu menu. Dobře se snoubí zejména s asijskou kuchyní, drůbeží a rybami.