Loading color scheme

Hledáte nový střih na sukni, halenku nebo cokoli jiného? Poradíme vám

Brouzdejte se mořem nápadů

Představa, že si sednete k počítači, tabletu nebo mobilnímu telefonu a podíváte se na spousty střihů, je opravdu lákavá. Na webu Prošikulky.cz to není nejmenší problém. Právě tady můžete vyhledávat mezi spoustou inspirativních obrázků a postupů. K dispozici jsou tady střihy jak pro dospělé, tak i pro děti, případně nápady na výrobu nejrůznějších dekorací prostřednictvím rukodělných činností typu háčkování, šití a pletení.

IMG5728 Střih najdete velmi jednoduše

Vyhledat některý ze střihů na zmiňovaném portálu je to nejmenší. Jednak tady funguje přímo interní vyhledávání a jednak zde najdete hned několik kategorií, v jejichž rámci jsou právě i mnohé střihy. Pokud potřebujete třeba střihy na dámskou sukni, stačí se jenom porozhlédnout. K dispozici tady bude hned několik variací, a to jak sukní delších, tak třeba i těch hodně krátkých. Záleží jenom na tom, co aktuálně hledáte.

Střih si jednoduše koupíte a můžete začít

Nákup vybraného střihu nepředstavuje nejmenší problém. Prostě si ho online pořídíte a následně zaplatíte stejně jako v mnohých jiných eshopech. Obrovskou výhodou je to, že vám střih zašlou ve formátu PDF. Tím pádem si budete moci obdržený dokument kdykoli vytisknout. Učiníte-li tak ihned, lze s radostí dílo započnout.

Nevíte, jak dál? Napište dotaz?

Hodně oblíbenou součástí zmiňovaného webu je také poradna. Kdykoli, když si nebudete vědět rady s konkrétním střihem, technikou zpracování nebo čímkoli jiným, můžete položit dotaz. Na ten se vám dostane v co možná nejbližší době odpovědi. Rozhodně se tedy nemusíte šití, háčkování ani pletení bát i v případě, že s těmito činnostmi nemáte vůbec žádné zkušenosti.