Loading color scheme

Tipy na slavnostní účesy pro nejrůznější společenské příležitosti z OliOla Organic Beauty salonu!

Zimní sezóna je plná vánočních večírků, novoročních oslav, společenských bálů a plesů... a to si žádá slavnostní účes, který korunuje celkový vzhled a dress code dané události. Určitě se proto vyplatí nepodcenit výběr tak, aby účes korespondoval s večerním líčením, zvýraznil tvář, ladil se šaty a navíc byl provedený opravdu precizně.

OliOla Organic Beauty studio nabízí nejen profesionální poradenství, zároveň se postará o účes pro každou příležitost i vaše maximální pohodlí.

Veškerá vlasová péče, včetně barvení a stylingu, stojí na ekologických principech a šetrnosti jednotlivých ingrediencí. Po konzultaci s kadeřníkem si můžete vybrat ze dvou přírodních značek – Oway či Original Mineral – které jsou šetrné k vlasovému vláknu, neobsahují agresivní pěnidla, ftaláty, amoniak, umělá barviva a aroma, minerální oleje a další škodlivé látky. Naopak jsou plné extraktů z bylin, esencí z vonných silic a esenciálních olejů z vlastní biodynamické produkce. Výsledkem jsou zdravé, krásné, lesklé vlasy, ale i perfektně držící účes, jenž zvládne nejednu náročnou společenskou událost!