Loading color scheme

Trendy pro letošní léto? Tady jsou

Tuniky
První možností, se kterou chybu neuděláte, je právě tento typ outfitu. Je osvědčený hlavně pro svou všestrannost, ale také pro celkovou praktičnost. Stačí se jenom podívat na stylové tuniky pro boubelky, které pomohou zakrýt případné nedokonalosti vašeho těla. Obléci si je však můžete i pokud máte štíhlejší postavu. Stoprocentně se stávají volbou, se kterou nelze udělat chybu.

Tenisky
Dalším hitem pro letošní léto jsou rozhodně tenisky. Ty jsou skvělou volbou hlavně ve chvíli, kdy se chystáte chodit delší trasy. Moderní dámské tenisky se skvěle hodí téměř jakémukoliv outfitu, a právě díky tomu se stávají naším druhým tipem. Navíc je lze využít v chladnějších i horkých dnech. A jakou barvu zvolit, abyste byla in? Zkuste:

  • Bílou
  • Červenou
  • Modrou

Letní šaty
Nejenom, ž v nich budete vypadat dokonale, ale také u nich oceníte jejich celkovou praktičnost. To proto, že obvykle bývají vyrobené z lehkého materiálu. A právě ten oceníte v těch největších parnech. Díky němu si můžete být jista, že budete stále v pohodě, bez zbytečného pocení. A jaká je ideální barevná kombinace? My doporučíme výraznější odstíny, nejlépe s květinovými motivy.

Klobouk
I ten můžeme označit jako doplněk, který je v první řadě praktický. A to z toho důvodu, že vás ochrání před sluncem. A to ať má být rizikem úpal, nebo třeba poškození vašich vlasů. Dále se stává skvělou součástí vašeho outfitu, díky které skvěle vylepšíte váš vzhled. Buďte si jista, že klobouk z vás dokáže udělat opravdu velmi elegantní dámu, která se umí obléci. Ideální je, pokud si ho vezmete právě k šatům, ke kterým se bude hodit nejvíce.