Loading color scheme

Na Dolní Moravě pokřtili největšího mamuta na světě

Největší radost však bude dělat dětem. Ve dvou patrech provede nejmenší návštěvníky pravěkým dobrodružstvím, nechá je vyřádit v hracím pralese a dolů je sveze 24 metrů dlouhý chobogán. Pro Dolní Moravu však není mamutí přítomnost ničím překvapivým. V pravěku zde byla tato majestátní zvířata doma a na místních kopcích se jich pásla celá stáda.

Den plný zážitků však neměl na programu jenom mamutí témata. O další zábavu se postaraly divadla pro děti, žongléři, animační workshopy, pohádková stezka, dog dancing s Vandou Gregorovou nebo bublinový rekordman Matěj Kodeš, který názorně ukázal, za co získal 11 světových rekordů. Jako suvenýr si návštěvníci odnášeli dobroty z Jarmarku regionálních produktů.

Originální oslava konce školního roku Den plný zábavy už sice skončila, dobrá zpráva však je, že obří mamut spolu s dalšími atrakcemi čeká na Dolní Moravě na návštěvu dál. Rodiny s dětmi tu zabaví Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park, Pískový svět, Dětský park Amálka, připravena je celá řada animačních programů.

První víkend v srpnu se můžeme těšit na další jedinečnou událost s titulem Acrobatic Night Show na Stezce v oblacích. Za večerní atmosféry, zavěšeni přímo na jedinečné konstrukci Stezky v oblacích vystoupí akrobati, provazochodci a nejrůznější umělci, kteří vám přinesou zážitek na tom nejnetradičnějším místě, jaké si vůbec umíte představit.