Loading color scheme

Průvodcem Vánoci v Nákupní Galerii Myslbek bude letos medvídek TERIBEAR Terezy Maxové

Vyhledávanou předvánoční tradicí v obchodní pasáži Myslbek se stalo balení dárků. Nejen, že je pro všechny, kdo se prokážou účtenkou některého z obchodů v této nákupní galerii zdarma, zároveň je každým rokem jiné. A to díky originálním balicím papírům s vánočními motivy. Letos padla volba na postavu Nadace Terezy Maxové dětem TERIBEAR.

Druhou a třetí adventní neděli, 10. a 17. prosince, od 14 do 18 hodin se bude s medvídkem TERIBEAR točit Kolem štěstí o zajímavé dárky. Na své si přijdou především děti, díky zdobení perníčků ve tvaru medvídka, vyrábění vánočních svícnů nebo malování na obličej. Obě adventní neděle se také mohou návštěvníci zaposlouchat do klasických i méně známých koled v podání dětského pěveckého sboru, vždy kolem 17. hodiny.

„Také letos jsme se před Vánoci spojili s charitativní organizací, abychom podpořili ty, kterým naše pozornost a pomoc náleží. Máme velkou radost, že vyšla spolupráce s Nadací Terezy Maxové dětem s jejich skvělým projektem TERIBEAR. Díky němu jsou podporovány různé programy pro maminky v nouzi, děti z ústavů, týrané nebo opuštěné děti i mladé lidi, kteří se snaží se osamostatnit a začít nový život,“ říká Helena Ševčíková, marketingová manažerka Nákupní Galerie Myslbek.

V Nákupní Galerii Myslbek najdou zákazníci řadu exkluzivních značek s výběrovými kolekcemi. Jsou zaměřené na módu, obuv či doplňky, jako jsou luxusní anglická značka Barbour, francouzský Cremieux či unikátní dětská móda Petit Bateau. Na své si přijdou i milovníci interiérového designu a dekorací v prodejně H&M Home nebo obdivovatelé krásných šperků v českém klenotnictví ALOve. K občerstvení po náročných nákupech mohou zákazníci využít oblíbené UGOvy salaterie, sushi Umami nebo se odměnit v luxusní belgické pralinkárně Leonidas. Návštěva pasáže Myslbek v rámci kampaně pomoci potřebným TERIBEAR tak může spojit nezbytné vánoční nákupy s dobrým skutkem.