Loading color scheme

Pero Cross s bluetooth trackerem už nikdy neztratíte

V roce 2017 propojily své know how značky Cross a aplikace TrackR, která je zavedeným poskytovatelem těch nejspolehlivějších bluetooth trackovacích služeb. Vznikla tak kolekce kvalitních kuličkových per Cross Peerless TrackR. Ta obsahují speciální bluetooth čip, který je propojený s mobilní aplikací, díky které pero vyhledáte. Čip uvnitř pera vás navíc dokáže zvukovým signálem upozornit, že jste se od pera Cross vzdálili, vysílá signál až do 30 metrů. A to není všechno. Čip funguje obousměrně, takže budete pomocí svého pera schopni nalézt i ztracený telefon (a to i pokud je v tichém módu).

Aplikace také umí ukázat, kde pero je, i když není v dosahu vašeho telefonu, díky tomu, že se pero napojí na nejbližší zařízení s aktivní aplikací TrackR. Takže si třeba z domova můžete zkontrolovat, že vám kolegové nesahají na oblíbený psací nástroj ;)

Na penShop.cz seženete kuličková pera Peerless TrackR v černé a modré barevné variantě za 6300 Kč. Jedná se o kvalitní psací nástroj, který se hodí i například jako dar při promoci, vstupu do nové práce a podobných životních milnících.

Obdarovanému bude spolehlivě složit dlouhá léta (i díky tomu, že ji díky TrackR neztratí ;)

V rámci kolekce vychází také první pouzdro na pero s bluetooth čipem. Díky němu budete mít jistotu, že jakékoliv psací potřeby nebo cennosti budete mít vždy po ruce. Pouzdro totiž také obsahuje čip, který je propojený s vaším chytrým telefonem, který funguje stejně jako čip v peru Cross Peerless. To z něj dělá nejen módní doplněk, ale i funkční pomůcku na cestách nebo u v kanceláři.

{phocagallery view=category|categoryid=2236|limitstart=0|limitcount=0}