Loading color scheme

Trendy líčení pro rok 2017

Několik obecných rad úvodem
Abyste byla dokonale nalíčená, neměla byste nikdy zapomínat na to, že o svou pleť musíte také dostatečně pečovat. Základem je nejenom domácí čištění, kombinované s různými krémy, které hydratují a vyživují. Stejně tak nepomíjejte ani pravidelné návštěvy kosmetičky. Tím vším docílíte toho, že při líčení budete moci z velké části vsadit hlavně na vaši přirozenost a různých zkrašlovacích produktů bude možné využít jenom minimum – třeba na zakrytí hlavních nedokonalostí.

Trend, kterým se doporučujeme v roce 2017 ubírat, je v podstatě jasný. Jak jsme nastínili výše, důležité je to nepřehánět. Na tvář patří minimum kosmetiky – třeba jenom lehký pudr. Dále nezapomínejte na zvýraznění řas a na vlhkost vašich rtů. Oči a ústa by měla na první pohled zaujmout a pleť jako taková by měla na první pohled doslova zářit. To jsou trendy, se kterými vedle nešlápnete. A jak je to s použitím barev, stylů, ale i možností pro rok 2017?

{phocagallery view=category|categoryid=2167|imageid=7063|type=2}Inspirujte se květinami
Hledat inspiraci v přírodě je trendem několika posledních let. Stejné to bude i v případě roku 2017. A jakou květinou byste se měla inspirovat? Je to růže. Právě ta nadchne nejenom dokonalostí svého tvaru, nebo svou vůní. Růže pochopitelně nadchne i svými odstíny, kterými byste se měla inspirovat. Tím hlavním odstínem by měla být rozhodně růžová barva, která hlavně v souvislosti se současným jarem bude volbou, která vás nezklame. Ani zde však nezapomeňte na to, že to s tímto odstínem nemáte přehánět. Pokud dodržíte postupy takzvaného nahého líčení, vytvoříte na své tváři doslova neodolatelnou kombinaci, která zaujme na první pohled.

Trendem bude i takzvaný strobing
Že jste toto slovo ještě neslyšela? Je nejvyšší čas se s ním seznámit, jelikož byl hitem už loni a očekává se, že v segmentu líčení bude hitem i letos. O co se jedná? Jde doslova o využívání profesionálních kosmetických přípravků a líčidel. A to nejenom s ohledem na jejich kvalitu, ale především s ohledem na samotný výběr. Líčení už nebude spojováno jenom s tím, že ve vaší poličce máte jenom pár věcí. Trendem je mít na výběr bohaté paletky na stínování, stejně jako na tvarování obličeje. Trendem je dotáhnout se na profesionální segment.

Sledujte okolí
Líčit se sama, podle svého uvážení je sice stále správná cesta, ale postupně z ní schází stále více žen. Proč? Mohou za to hlavně sociální sítě, kde můžete každý den vidět desítky možných inspirací, které lze napodobit. A právě snaha vyzkoušet něco nového a originálního bude po celý rok 2017 to, s čím nešlápnete vedle. Můžete se inspirovat nejenom u celebrit, ale také u celé řady tuzemských, stejně jako u celé řady světových bloggerek. Možností je na několik desítek a vy si můžete být jisti, že většina z nich je spojena s tím, co bude trendy.

Nebojte se profesionálů
Pokud se líčíte pravidelně každý den, máte své základní líčení jistě zvládnuté. Co ale v případě, kdy vás čeká důležitá společenská událost, svatba, nebo cokoliv jiného, kde budete chtít vypadat dokonale? V takovém případě doporučíme využít služeb profesionálek. Nejenom, že mají každoroční trendy zvládnuté a naučené, ale také používají ty nejkvalitnější produkty. V čem jsou důležité? Je to především minimum nežádoucích účinků v kombinaci s pokožkou, je to kvalitní krytí, stejně jako nesmíme zapomínat ani na to, že velmi dobře drží.