Loading color scheme

První studio bio krásy v Praze OliOla organic beauty – konec kompromisům mezi zdravím a krásou!

„Chtěla jsem oázu klidu, nic velkého, místo, kde se budou potkávat lidé, kde bude kus přírody a kde se člověk může zastavit, vydechnout, odpočinout si a odejít sebevědomý s úsměvem na tváři. A protože myslím ekologicky, mám ráda bylinky a krásu a ráda komunikuji s lidmi, založila jsem studio krásy,” prozrazuje majitelka bio salonu Oli Vacková, jak se zrodila myšlenka na jeho vznik.

Profesionální kadeřnictví i pomoc s vlasovou pokožkou
OliOla salon se může pochlubit nejen top kadeřníky a kadeřnicemi, ale i špičkovými produkty k barvení a stylingu. K dispozici je péče a šetrné barvení od značky Oway s biodynamickými extrakty, stejně jako barvení 100% přírodní hennou Khadi. Obě značky jsou známé tím, že jejich produkty nenarušují strukturu vlasu a mají blahodárné složení. Jde přímo o vlasovou regeneraci – organické přípravky pomáhají bojovat s mnohými potížemi vlasové pokožky.

Salon nabízí rovněž řadu Head Spa procedur na řešení problémů s vlasy, včetně mnoha alternativních metod. Například brazilský keratin je nahrazován směsí ceramidů a kyseliny hyaluronové, která se zažehluje speciální studenou žehličkou do poškozených vlasů.

Kosmetická ošetření ve znamení aromaterapie
V OliOla se stírá rozdíl mezi kosmetikou a lázněmi. SPA kosmetické ošetření neprobíhá tak jako dříve, kdy jste odcházeli se začervenalým oteklým obličejem opuchlým po nešetrném čištění pleti. V salonu OliOla organic beauty si užijete kosmetické rituály, které navodí mimořádně příjemný pocit uvolněné, zrelaxované a vyživené pleti.

Terapeutky ve studiu OliOla organic beauty používají přírodní kosmetiku INLIGHT Organic, jedinečné přírodní elixíry v 100% bio kvalitě, účinné hojivé balzámy na pleť a Pure Fiji přírodní oleje a rostlinné výtažky nejvyšší kvality.
Líčení má v salonu na starosti vizážistka Barbora, která líčila například Andreu Kalivodovou a pracuje s květinovou dekorativní značkou Zuii, vynikající mimořádnou funkčností a pestrou škálou barevných odstínů.

Manikúra a pedikúra bez formaldehydu
SpaRitual je značka, která se používá v nejlepších lázních po celém světě a nabízí šetrné produkty v péči o ruce a nehty. Všechny produkty pro péči o nehty jsou  veganské a bez DBP, toluenu, formaldehydu a formaldehydové pryskyřice. Veganské složení znamená, že kosmetika neobsahuje žádné živočišné komponenty a nepotřebuje tedy konzervanty (parabeny).

Filosofie Sparitualu je Pomalá krása pro rychlý svět
Studio bio krásy OliOla nedělá kompromisy mezi zdravím a krásou. Veškeré výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti byly bez škodlivých chemických substancí. Žádné parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aromata, silikony... nic takového v OliOla nenajdete. Vyškolený personál pracuje s přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair trade surovinami, organickými extrakty a esenciálními oleji. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu.

Ženám i mužům OliOla Spa Salon nabízí komfort dopřát si v průběhu vlastního zkrášlení také oddych a pohodu v prostředí luxusního spa salonu.

Udělejte si BIO lázně i doma pomocí produktů našeho partnera!