Loading color scheme

Stylové „kápézetky“ zachrání gentlemany v každé situaci

Prohibice už ani v Česku nezní jako úplná utopie, co říkáte? Pokud máte rádi dobré pití a nechcete spoléhat na maloobchodní zásoby, zachrání vás prohibiční set na výrobu ginu. Získáte tak svoji soukromou domácí palírnu, která čítá dvě 375ml skleněné lahve, nerezové sítko a trychtýř, jalovcové bobule a pečlivě vybranou sestavu bylinek a koření. S touhle výbavou zvládnete průměrnou vodku změnit v prvotřídní gin za 36 hodin!

Cestovat můžete nalehko a přitom bez kompromisů v otázce osobní hygieny. Jak na to? V nerezové krabičce cestovní očisty o rozměrech 14x10x3,5 cm najdete osvěžující vodu na obličej, krém na obličej, jednorázové ručníky a starou dobrou italskou zubní pastu Marvis v hliníkové tubě. Na cestách, v autě i v zásuvce v kanceláři jako když najdete!

A to si ty vousy něčím češete? Na tuto otázku už nemusíte odpovídat, stačí se legitimovat kouzelnou sadou na údržbu kníru nebo plnovousu a všem bude jasné, že váš mužný porost má tu nejlepší péči pod sluncem. Hezká a praktická krabička na knír obsahuje ostré nůžky, kartáček, brožurku s užitečnými tipy, jak se o knír starat a taky plechovku přírodního výživného vosku. Kit na plnovous (nebo strniště) obsahuje vyživující olej, vosk, kartáček a nůžky.

Zatržený nehet nebo popraskané ruce umí pěkně znepříjemnit den. Ne ovšem těm, kdo jsou připraveni zaútočit s manikúrovou sadou pro pěkné prsty. Nerezová krabička kapesní velikosti skrývá zvlhčující a vyživující krém na ruce, nerezové zastřihovací kleštičky, nůžky na nehty a dva pilníky na ostré hrany.

{phocagallery view=category|categoryid=1959|limitstart=0|limitcount=0|float=left}