Loading color scheme

Při výběru diáře se vyplatí vsadit na známé firmy

Filofax
Diáře Filofax mají prakticky nezničitelné desky, takže je můžete používat i několik let. Náplň je totiž vyměnitelná. Málokterý výrobce má navíc tak vychytané detaily uvnitř diáře jako právě Filofax, ať už jde o adresář, přihrádky a kapsy, poutko na tužku a další.

Pokud jste zvyklí do diáře vkládat volné listy papíru nebo třeba vizitky, oceníte organizéry Filofax Saffiano se zapínáním na zip, ze kterých zaručeně nic nevypadne. Na penShop.cz je seženete v pěti krásných barevných provedeních za 1 450 Kč.

Moderní plánovací diáře Filofax Domino s vysoce lesklou lakovou úpravou a elastickým uzávěrem skvěle vypadají a jsou praktické na údržbu. Na penShop.cz si můžete vybrat ze čtyř designů od 655 Kč podle velikosti.

Paperblanks
Skoro stovku diářů značky Paperblanks nabízí e-shop penShop.cz. Výrobce si nechává exkluzivně vyrábět speciální papír, aby stránky co nejméně propisovaly. Kromě toho jsou některé kolekce diářů Paperblanks proslulé ručním zpracováním a originálními deskami, které vznikají ve spolupráci se světovými umělci.

Letošní novinku Paperblanks Laulima zdobí havajské motivy „tiki“ a krásu diáře ještě násobí metalické odlesky. Na penShop.cz koupíte toto malé umělecké dílo za 394 Kč. Paperblanks Humingbird je pro změnu jedním z nejprodávanějších diářů této značky. Je zdoben veselým obrázkem malířky Lauren Burch, který znázorňuje kolibříka u květiny.

Moleskine
Světové osobnosti jako van Gogh, Hemingway nebo Picasso spojili svoji tvorbu a jméno se značkou Moleskine. Ikonický výrobce sází na jednoduchý elegantní design, o to více pozornosti pak věnuje dokonalému zpracování každé stránky uvnitř diáře.

Mezi klasicky jednobarevnými diáři vyniká plánovací zápisník Moleskine Le Petit Prince s postavičkou Malého prince, který zdobí textilní vazba. Na penShop.cz ho koupíte v různých velikostech od 249 Kč.

Pokud vám nevyhovuje nosit s sebou každý den těžký diář na celý rok a přitom potřebujete dost místa na plánování, bude se vám líbit nápad značky Moleskine. Ta rozdělila roční diář do 12 dílčích zápisníků – každý v jiném barevném provedení na jeden měsíc. Sada diářů vyjde na penShop.cz na 999 Kč.

TIP: Diáře od ikonických značek jsou skvělým nápadem na vánoční dárek pro vaše blízké.

{phocagallery view=category|categoryid=1811|limitstart=0|limitcount=0}