Loading color scheme

Šťastné a veselé z Demdaca!

Ať už jde o vaší maminku, sestru, babičku či tchýni, nikdy neuděláte krok vedle, když při výběru dárku sáhnete po kosmetice. V řadách našich produktů najdete široký výběr roztomilých vánočně laděných tuhých i tekutých mýdel, krémů na ruce a tělo, přípravků do koupele či úchvatných vůní, jež nadchnou každou ženu.

Mužům rozhodně nekřivdíme, a tak u nás naleznete také pestrou škálu pánské kosmetiky od kořeněných toaletních vod, přes designová tuhá mýdla, až po kvalitní vlasové vosky a přípravky pro péči po holení. A protože pořádný chlapský vzhled není jen dílem krémů, rozhodně stojí za povšimnutí i profesionální nůžky a hřebeny určené k vyladění stylu pánských vlasů i vousů.

Pokud máte v plánu darovat něco většího, vyberte jednu z našich dárkových sad. Kromě vyživujících krémů na ruce v nich najdete i tekutá či tuhá mýdla, tělová másla nebo přípravky do sprchy či koupele. Úchvatné zimní, květinové či citrusové vůně v doprovodu designového balení vytváří originální a praktický dárek.


Vánoční atmosféra má opravdu něco do sebe, a proto si tento sváteční čas snažíme každý rok vychutnat naplno! Není nad to sednout si do křesla a zasnít se při zvuku křupajícího sněhu a vánočních koled... a také vůně jedné z našich svíček či difuzérů! Právě ty provoní váš domov těmi nejtypičtějšími tóny Vánoc: kořeněným aroma skořice a hřebíčku, osvěžující mandarinky a pomeranče, nasládlého cedrového dřeva nebo ostrého zázvoru.

Chystáte se letos Vánoce oslavit se vší parádou? Pozornost by si kromě dárků měla zasloužit i vánoční výzdoba. Rozsvícený stromeček perfektně doplní roztomilí andílci Willow Tree, kteří pohladí po duši a vykouzlí úsměv na tváři. Figurky umělkyně Susan Lordi vyzařují hluboké emoce a pomáhají vytvořit atmosféru plnou klidu a pohody, kterou na svátcích tolik milujeme.

Detaily jsou důležité, a tak ani na vánoční tabuli nesmí chybět tematická výzdoba, která přetvoří štědrovečerní večeři v opravdovou slavnost. Na našich kouzlených prostíráních budou řízky se salátem chutnat o poznání lépe a stejně tak i horké kakao, které si můžete ráno uvařit do jednoho z kouzelných hrníčků s vánočním motivem.

{phocagallery view=category|categoryid=2272|limitstart=0|limitcount=0}