Loading color scheme

Diář, skicák nebo pouzdro na doklady? Legendární Traveller’s Notebook může být vším, co chcete

Traveller’s Notebook umí rozhodně oslnit už na první pohled. Desky z neupravované hovězí usně v hnědém nebo černém provedení jsou příjemné na dotyk a také se na nich dříve vytvoří originální patina, která design zápisníku posouvá o úroveň výš. Není divu, že ho milují ženy i muži po celém světě. Praktické uzavírání na gumičku zajistí, že se vám zápisník v tašce neotevře a listy se nepomačkají. Nicméně hlavní devizou japonského krasavce není vzhled, ale variabilita.

Možností, jak si uspořádat svůj Midori zápisník, existuje celkem asi 20. Do desek si můžete zasadit náplň od denních či týdenních diářů přes čisté listy až po složku na karty nebo třeba plastovou kapsu na zip. Během chvilky ho jednoduše přetvořte na diář, skicák nebo příruční pouzdro na doklady. A co takhle víc náplní najednou? Žádný problém! Zápisník si můžete ještě vylepšit třeba držákem na pero nebo sadou post-it štítků.

Kromě standardního rozměru 220 x 120 mm (na penShop.cz stojí základní sada 1 350 Kč) Midori nabízí i menší variantu Passport 134 x 105 mm (1 100 Kč). Náhradní sešity pak můžete dokoupit od 110 Kč. PenShop.cz prodává i další příslušenství jako držáky na pera, gumičky na různé typy náplní nebo kapsy. Zápisník vydrží téměř cokoliv a doplňovat se dá neustále, takže vybírejte barvu a velikost pečlivě, vybíráte totiž pomocníka pokud ne na celý život, tak na dlouhá léta.

TIP na dárek: K 10. výročí uvedení této legendy na trh si značka Midori nadělila „mini“ edici zápisníků v opravdu kapesní velikosti pro ještě pohodlnější cestování. Zápisník „mini“ si můžete dozdobit pomocí přiložených vintage samolepek či přívěsku a celou sadu dostanete v krásné plechové krabičce. Na penShop.cz koupíte kazetu za 1100 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=2015|limitstart=0|limitcount=0}